Faktycznie świetny salon - polecam (1) Zostałam bardzodobrze ostrzyżona i kolor dobrano mi nie banalny. Jestem... Mari POLECAM SUPER (1) SUPER MIEJSCE I LUDZIE. POLECAM KAROLINA Super fryzjerka (1) Witam , byłam wczoraj u Pani Justynki pierwszy raz , to super fryzjerka... Aga
Naprawdę polecam (1) Już od dawna poszukiwałam dobrego fryzjera i w końcu go znalazłam, a... Karolina Bardzo polecam pana Adriana (3) Czytałam poniższy komentarz i nie mogę się z nim zgodzić. Pan Adrian jest... Iza nie polecam!!! (2) nie polecam pana adriana, bo jest nie punktualny, chyba ze ktos ma czas... a.s. fryzjer (1) Korzystam z usług kosmetycznych, a obecnie również skorzystałam z fryzjera.... G.M. Zadowolona :) (1) Polecam wszystkim Pania Zanete ! Mam fantastyczny kolor i nowa modna fryzure... Beata Opinie o salonie są prawdziwe (1) Na podstawie przeczytanych opini o salonie Viviene, postanowiłam skorzystać z... Dorota zadowolony (1) Korzystałem z mezoterapii i strzyżenia - jestem zadowolony. Marcin POLECAM PANIĄ ŻANETKĘ :) (1) Polecam wszystkim serdecznie oddanie się w ręce Pani Żanetki :), jestem... Magda polecam (1) Jak dla mnie, to rewelacja. Jestem zadowolana i z koloru i ze strzyżenia.... Marysia świetne strzyżenie (1) Skorzystałam z kilku zabiegów w gabinecie kosmetycznym i jestem zadowolona.... Joanna Prostowanie wlosow na stale :) (1) Bylam w salonie na kuracji prostujacej Global Keratin u pani Zanety . Jestem... Dorota Najlepszy fryzjer w 3-miescie (1) Witam, jestem wymagajaca osoba i bardzo lubie dbac rowniez o swoje... Ewa N. strzyżenie (1) Jestem bardzo zadowolony ze strzyżenia, cena też ok. Piotr global keratin (2) Dla mnie super Dorota Ulubione miejsce w Gdyni! (1) O wszelkich zaletach Instytutu Vivien napisalam w opinii w innym dziale:)... Marzena Uhryn Adrian (1) Od samego początku, kiedy powstało VIVIEN jestem stałą klientką Pana Adriana.... Marta usługa (1) Skorzystałm z usług fryzjerskich po raz pierwszy w tym salonie i jestem... Aleksandra