polecam (1) W Gdyni będąc na urlopie,przechodząc przy salonie Vivien zwróciłam uwagę na... Marta Część 1 (1) Nie pamiętam imion Pań które tam są fryzjerkami, byłam kilka razy u młodszej... Ania zadowolona (1) p.Iwonka fantastyczna nareszcie mam dobrze dobrany kolor stworzony dla mnie... agnieszka
Tylko Pan Adrian ! (1) Tak idealnego i pięknego koloru nikt w życiu mi nie zrobił jak Pan Adrian .... Paulina Porażka (5) Witam, nigdy wczesniej nie wystawialam nikomu zlej opinii, ale niestety w tym... Klientka Joanna Jankowska - opinia (1) Jestem klientką Pani Kasi od wielu lat. Polecam jej usługi z pełnym... Joanna Jankowska Omijać fryzjerkę z daleka! (2) Nie polecam, fryzjerka kompletnie nie zna sie na tym co robi! Chciałam... Kobieta bardzo udana metamorfoza (1) Pierwsza moja wizyta w tym salonie i jakże miłe zaskoczenie. Bardzo przyjemna... E.SZ. polecam (1) pani iwonko dziekuje za moj nowy image,jestem szczesliwa ,pozdrawiam klientka rewelacja (1) Spontanicznie weszłam do salonu, po nieudanej koloryzacji w innym. Pani Kasia... Magdalena Rojek nieudana koloryzacja, brak profesjonalizmu i wyobraźni (7) Wybrałam się do p. Żanety rozjaśnić odrosty na włosach bardzo jasnego blondu... Emilia Rozczarowanie i żal... (10) Witam, Chciałam się podzielić moja opinią na temat usługi: obcięcie włosów u... Katarzyna R. nareszcie proste włosy (1) Rozjaśniałam włosy i wykonałam zaraz po zabieg trwale prostujący włosy.... Beata Fabiańczyk Najcudowniejsze miejsce w 3mieście !!! (7) Wchodzę a tam piękne wnętrze , później uśmiechnięty i miły personel to się... Wioleta TAK! TAK ! TAK ! TAK! (3) Pan Adrian do którego trafiłam po opiniach właśnie na tym portalu jest... szczęśliwa POLECAM PANIĄ IWONKĘ (2) Z przyjemnością polecam Panią Iwonkę. Świetne i niestandardowe strzyżenie. Z... M. Klimaszewska superfryzjer (1) jestem Dozachwycona fryzjerka, pania KasiA. Doskonale strzyzenie i idealny... Dorota OPINIA (1) Jestem stałą klientką Pana Adriana i z koloru i strzyzenia jestem bardzo... Ania Najcudowniejsze włosy pod słońcem ! (1) Uczęszczałam do innego salonu gdzie robiłam sobie pielęgnacje Kerastase nie... Kaś REWELACYJNY SALON (1) Bardzo polecam panią Kasią, miła, uprzejma i dobry fachowiec. Jola Wasiela