Orange

Salony tel. komórkowych

Gdańsk, Karmelicka 1

Kasia - opinia (1) Kupno telefonu- szybko i rzeczowo. Kasia podobno sprzedawcy zyja z klientow.... (1) Wizyta 8.09.2017... pan na recepcji po prostu super,ostrzegl o mozliwosci... piotr Brak profesjonalizmu. (1) Przedłużałem umowę przez internet, przyszedłem do salonu odebrać telefon i... Michał
Wstyd i hańba taki operator a obsługa jak "dzieci we mgle" (1) Poziom obsługi to śmiech na sali, długi czas oczekiwania na numerek... Magda Żenujący poziom obsługi i organizacji pracy (1) po 1.Jakość obsługi i organizacja pozostawia wiele do życzenia. Kolejka po... od wczoraj wkurzony klient orang Dno i trzy metry mułu na Karmelickiej (1) Nie wiem kto ogarnia ten salon. Kolejki , konsultanci biegają z góry na dół,... Tomasz Borkowski Dramat, dramat, dramat (2) Gorzej niż w urzędzie. Czas oczekiwania 2,5 h!! Numerki do określonych spraw... zdegustowany Równi i równiejsi (1) Korzystałam dzisiaj z usług salonu (nie polecam!) czas oczekiwania to jakiś... Aga PRL wciąż tam żyje. (1) Odradzam bardzo to miejsce. Kolejki są tam olbrzymie. Jeszcze nigdy nie było... Dominik nowa obsługa (1) chyba ostatnio zmniejszyły się tam kolejki 2x nie czekam więcej niż 10 minut.... Irena fatalnie (1) W salonie byłam już parę razy. Czas oczekiwania na rozpatrzenie reklamacji... Ola