POLECAM (1) Fantastyczna i kompetentna obsługa wesel jak i również wieczorów... Anna Wedding Room? Tak! (1) Dzięki cudownym Paniom prowadzącym salon znalazłam wymarzoną suknię w bardzo... Inka Atmosfera - niby nie o to chodzi... A jednak. (1) Wybrałyśmy się z siostrą na 'polowanie' na suknie i jednym z pierwszych... gonia0206
NIE POLECAM! Nawet nie zapiszą nazwy sukni, która Wam się podoba. (2) Do negatywnych opinii na temat tego salonu podchodziłam z rezerwą, ale... nGirl Gorąco polecam :)! (1) Oglądałam suknie w wielu salonach i w wielu miastach i zazwyczaj nawet nie... T. ŚWIETNE MIEJSCE POLECAM (1) Salon memolia na prawdę spisuje się na medal. Trafiłam tam w sumie... Ola Prosto z bajki (1) Jeszcze przed wejściem do salonu po prostu przyjemnie jest popatrzeć przez... zachwycona Polecam!!! (1) Polecam!!! Udało mi się wypożyczyć idealną dla siebie suknię. Rozmiar... Nerka Polecam!!!! (1) Dzisiaj był ten dzień w którym zamówiłam swoją wymarzoną suknię na ten... Agnieszka Jestem zachwycona (1) Gorąco pozdrawiam i dziękuję za pomoc w wyborze mojej wymarzonej sukni... Marta Salon na 6 :) (2) Salon godny polecenia. Duży wybór sukien, na pewno każdy coś znajdzie dla... Przyszła Panna Młoda zestresowana panna młoda (3) Suknia została odebrana w środę, ślub jutro - więc komentarz piszę na... zestresowana Cudne miejsce (1) Bardzo trudno było mi znaleźć sukienkę, w której czulabym się wyjątkowo będąc... Iwona Świetny salon (1) Salon zrobił na mnie dobre wrażenie. Jestem zadowolona że się tu wybrałam.... Kamila CEL OSIĄGNIĘTY!:) (1) Małe sprostowanie - do mojej wcześniejszej opinii wkradł się błąd... We... d. CEL OSIĄGNIĘTY!:) (1) Obsługa salonu kompetentna. Dzięki doświadczeniu Osób tam pracujących w końcu... d. Wspaniałe kreacje (1) Kreacje wprost zapieraja dech w piersiach - sa cudne a ceny bardzo... Glinka Polecam! (1) Salon Sukien Ślubnych Langoria był pierwszym, do którego zajrzałam po moją... Emilia Celebrity Bridal (1) Na dzień dzisiejszy nie znam lepszego salonu, gdyby nie koleżanka to pewnie... Aśka Tak- Madonnie (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu sukni własnie w Madonnie. Jestem już po... Katarzyna