... (2) Panie potrąciły nam 200 zł kaucji za organzę (miała ok. 10 cm przedarcie... Karolina Jak najbardziej tak (2) Polecam wszystkim, obsługa sympatyczna i kompetentna, suknie piękne i... Monika Suknia ślubna (1) Jestem zachwycona podejściem Pań z salonu. Panie pomagały wybrać mi suknie.... Adrianna
super salon! (1) Pierwszy salon który odwiedziłam i od razu strzał w dziesiątkę. Powiedziałam... Mała82 Zadowolona przyszła Panna Młoda (2) W Livii byłam w sumie 4 razy. Za każdym razem miałam kontakt z Panią Julią i... Paulina WYJĄTKOWE DEKORACJE ŚLUBNE (1) Dziękujemy dziewczyny za wspaniałe dekoracje ślubne, które zachwyciły... Krzysiek Primadonny w Madonnie (1) Dziewczyny dwa razy sie zastanówcie zanim pojedziecie do salonu w Gdyni,... Giga Rozczarowanie (1) Niestety nie mogę polecić. Współpraca zapowiadała się bardzo obiecująco,... rozczarowana Panna Młoda 100% polecam :) (1) szczerze polecam salon sukien ślubnych...obsługa bardzo miła i profesjonalna,... Aga Zdecydowanie Polecam! (1) Piękne suknie w przystępnych cenach. Bardzo mila i pomocna obsluga.... AD Naprawde polecam (1) Polecam sam salon jak i Panią Joasie. Rewelacyjny kontakt... Agnieszka Pełen pozytyw! (2) Choć nie upolowałam tu swojej sukienki, to gorąco polecam to miejsce :) Tak... Dominique POLECAM! (1) Szczerze mogę polecić ten salon. Pani Iza wspaniale się mną zaopiekowała,... Justyna B. Wszytko na 6 (1) Byłam w kilku gdyńskich salonach mody ślubnej i wybrałam suknię właśnie z... Ewa Polecam!! (1) Sukni ślubnej szukałam długo, w końcu wymarzona znalazłam w Krakowie. Ku... zadowolona_klientka Polecam, duży wybór (1) Pozwoliłam sobie tu zajrzeć i polecić wszystkim pannom młody ten salon. Prze... ilona Salon, który spełnia marzenia!! (1) Drogie Panie, do salonu E.P. trafiłam dzięki temu portalowi i był on kolejnym... Emilia Szukasz sukni - wybierz się do Studia AŻ! (1) Zgadzam się z poprzednimi opiniami i również polecam wszystkim przyszłym... Becia Magda - opinia (1) Miłe i profesjonalne podejście. Będe polecać.Bardzo dziekuje. Magda Swietny salon-polecam! (1) Jestem byla klientka salonu i moge z cala pewnoscia polecic to miejsce. Salo... Ola