IDEALNIE! (1) Jestem bardzo zadowolona! Piękne suknie, oryginalne i wyjątkowe, na prawdę... panna młoda Polecam (1) Na prawdę warto tu zajrzeć. Mimo że nie wybrałam tam swojej sukni, to... przyszła panna młoda klientka - opinia (2) Panie bardzo miłe, momentami aż miało się wrażenie, że za miłe i we wszystkim... klientka
serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam ten salon. Panie miłe, potrafią doradzić, wystylizować,... klientka Było miło, ale... (1) Swój ślub miałam już kilka miesięcy temu, a sukienkę kupiłam rok temu w... Ania-kwiecień Gorąco polecam! (1) Witam Polecam Salon Chantilly! To tam wybrałam swoją wymarzoną suknię i... Agnieszka Idealnie ! (1) Panie bardzo miłe i znają się na modzie. Szczerze doradzają i nie... Monika Rewelacja! (1) Rewelacyjne miejsce nie tylko ze względu na duży wybór sukien ślubnych ale... Ania profesjonalny salon (2) bardzo miłe i sympatyczne Panie pracujące. Kontakt z klientem bardzo... Alina Cudny Wedding Room (1) Polecam wszystkim przyszłym pannom młodym skorzystanie z usług Wedding Room.... Joanna Brak profesjonalizmu (1) Nie polecam, ślub był 3 lata temu ale do dzis pamietam stres. Suknie... karola POLECAM WSZYSTKIM ! (1) W zeszły weekend byłam na przymiarkach w Atelier Wedding Room. Cudowne... Marta Najlepszy salon w 3mieście! (1) Każda przyszła Panna Młoda znajdzie tutaj coś dla siebie. Piękne suknie,... Karla Skorzystałam z usług Salonu Maxima w Gdyni (1) Sugerując się pięknymi sukniami na wystawie butiku zdecydowałam się wybrać... Natalia Rewelacja (1) Trafilam do Pani Sabiny, pelne zrozumienie i nikt mi niczego nie wciskal na... Marta Rewelacyjny salon (1) Zakupiłam moją wymarzoną suknię w salonie Memolia. Pani właścicielka jest... Patrycja Dziękuję :) (1) Witam Chciałam bardzo serdecznie podziękować Pani Izabeli, za pomoc i... karolina Marta - opinia (1) Wszystkim przyszłym pannom młodym polecam ten salon. Przemiła i kompetentna... Marta Polecam! (2) Piękny salon, ogromny wybór sukien i dodatków. Przebieralnie duże,... Monika Wszystko ok, a jednak ... (1) Sukienka ładna, ale jest niesmak. Moja sukienka miała prawie miesiąc... PannaMłoda