polecam! (2) Suknie z super jakościowego materiału i solidnie wykonane. Na miejscu do... Magda Niepolecam (1) Pani kierownik ma obojętne podejście do klienta. Zadowolenie klienta ma... Robert Polecam każdej narzeczonej (1) Sukienka dla każdej Panny Młodej, obsługa na bardzo wysokim poziomie - lokal... Pani Norris
Idealny salon sukien ślubnych (1) Zdecydowanie najlepszy salon dla klientek poszukujących dobrych jakościowo,... AGnieszka Najprzyjemniejszy salon w jakim kiedykolwiek byłam! (1) Gorąco polecam ten salon :) Kiedy wybierałam suknie ślubną odwiedziłam wiele... Zadowolona mężatka Gorąco polecam!!! (1) Polecam tak naprawde w kazdej kategorii, piękny salon, przemiła obsługa i... Asia super!!! (1) Suknie extra ale jeszcze lepsza jest obsługa salonu!!!! Polecam!!!! sylwia salon Biała suknia w oliwie (1) Szukam opinii na temat tego salonu a konkretnie to mam na mysli... aga AXa - opinia (1) Niestety Panie włascicielki(?) niezbyt miłe, nachalne, szczególnie jedna... AXa zdecydowanie nie (2) Kupowałam sukienkę ślubną...pomimo 2 przymiarek ( z dokładnym zebraniem... annak Or.Ka - opinia (2) Salon Agnes był trzecim, który odwiedziłam w czasie poszukiwania sukni... Or.Ka suknia (1) Bardzo gorąco polecam salon chantilly . Nie dość ze bardzo profesjonalnie to... Patrycja CUDOWNA SUKNIA BALOWA (1) serdecznie dziękuję za pomoc i zaangażowanie w uszyciu sukni balowej. godne... Prezes salon na 5 :) (2) serdecznie pozdrawiam panią Monikę, która pomogła mi wybrać swoją wymarzoną... Weronika Iwona - opinia (1) Profesjonalna i przemiła obsługa. Pomocne rady. Przepiękne suknie w... Iwona REWELACJA!!!!!!! (1) Panny Mlode, jak szukacie sukni slubnej to tylko w Wedding Room!Moja... madziazet Obsługa - Rewelacja (1) Wczoraj byłąm pierwszy raz w salonie i jestem bardzo zadowolona. Panie... Martyna Przemiła obsługa (1) Jestem niesamowicie zadowolona z obsługi i przede wszystkim MOJEJ sukni.... Karolina Jestem bardzo zadowolona (1) Dziekuje Paniom z salonu na Witominie. Ja znalazlam swoja suknie ksiezniczka.... kamila Zdecydowanie polecam! (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Podczas pierwszej wizyta zajmowała się mną... Paulina