Re: Salony ślubne - opinie!!!
zwiedzałam kilka salonów w zeszłym roku - maj czerwiec, szukałam jak najprostszej sukni, bez koralików, kryształków i koronek. gotowej, bo skreciłam kostkę na 4 miesiące przed slubem, wiec bylam miesiac prawie uziemiona.
wrzeszcz , wzdłuż grunwaldzkiej:
na klonowej, u góry po schodkach, mało miejsca, kobitka miła, ale nie znalazłąm nic na czym zawiesiłabym oko. powiedziały, że uszyją w dwa miesiace, ale ja nie zapłace za nic czego nie ma, wiec zrezygnowałam z szycia.
Langoria- zaskoczyły mnie wysokie ceny, szczególnie sukienek wieczorowych- na poprawiny - ok. 500zł
elija- jasny, nie za duży salon, ale nic tam nie zlalazłam, chociaz Panie sympatyczne
salon Nina, na wysepce naprzeciwko galerii. nie mogłam sama ogladac sukni, chociaz były w workach.Pani podała mi dwie. jedna była przeceniona z 2150 na 1700, przymierzana i w srodku pofluidowana. Pani stwierdziła, że czyszczenie i dopasowanie sukni bedzie na moj koszt, jakies 200-250zł, wiec żadna promocja. uwazam, ze suknie powinnam otrzymac czystą... można było robić fotki.
Gdynia
Christine mały salon, sympatyczna Pani, ale mały wybór sukienek
niedaleko 10 lutego, mały salon po schodkach w dól, fajne sukienki i podobno krótkie terminy realizacji, przymierzałam tam buty, nie mieli skarpetek- stópek, wiec skasowali mnie 10 zł za podkolanówki...
Agnes- kilka ludzików w salonie, pani zainteresowała sie mną po dluzszym czasie, sodobala mi sie jednak sukienka za 2800, jedna z tanszych, wiec podziekowałam.
Marietta- obsługa miła, duży, wygodny salon, ale żadna sukienka mnie nie zachwyciła.
Wejcherowo
salon z komisem, przy bocznej ulicy, masa sukienek, wiekszosc komisowych, upchane tak, że ciezko cos znalezc od razu, ale kobietka miła, wiec można je ogladać. taka, która mi sie spodobała, była juz zarezerwowana.
Aspena była zamknięta
Lady Inez tam czekała moja sukienka , obsługa cierpliwa , wiec bezproblemowo kolejne sukeinki znikały z manekinów. cena bardzo przystpena, podwiazka gratis. Mimo, ze sukienka była wystawowa, bezpłatnie doszyto ramiączka i czysczenie gratis. jezdziłam tam 4 razy. fotki można robić, świetny kontakt telefoniczny, wszystko na czas:)
0
0