Re: Salony ślubne - opinie!!!
Nie zgadzam się z opiniami,ze obsługa w Madonnie jest fatalna i że babeczki narzucają model sukni lub to,ze kolejne mierzenia sukienek są płatne. Mam swoją wymarzoną suknię właśnie z Madonny, Pani Patrycja to profesjonalistka, odrazu doradziła jaki fason bedzie dla mojej figury najlepszy, tzn ukryje wadym,a wyeksponuje zalety, i wcale nie było tka,ze cos mi narzuciła. Pokazałam jej w katalogu jakie modele mi się podobają, i Pani zgodnie z sugestią pokazała odpowiedni. Oczywiście mierzyłam tez te, które mi się podobały,a Pani Patrycja odrazu powiedziałą,ze fason nie jest dla mnie dobry i dopiero jak je założyłam okazało się,ze miała racje. Niestety nie ma co się oszukiwac, nie wszystko co ładnie na modelce wygląda jest odpowiednie do figury,a ja właśnie oczekiwałam profesjonalnego doradzenia. Nie zawiodłam się i szczerze przyznam,ze chocaiż suknie są drogie to odrazu widać różnice w jakości między innymi salonami np w Gdyni i tym co oferują. Dla porównania byłam w Agnes- katastrofa, co z tego ze suknie tańsze, jesli odbija się to na jakości, co z tego,ze Pani mowi,ze wszystko da się przerobic i dopasować.chyba nie o to chodzi, jak przymierzałam suknie to chciałam zobaczyc jak bede wygladac,a nie wyobrazac sobie jak suknie bedzie lezec po przerobieniu. Co z tego,ze Pani była miła,ale kompletnie nie rozumiala o co mi chodzi, powiedziałam,ze nie chce sukni ze swiecidełkami i koronkami, a Pani na to,ze wszystko mozna odpruć i przynosiła mi coraz to nowe modele, wszystkie z jakimis naszyciami. Marietta podobnie, lepsze wrazenia miałam z salonu Paris,ale i tak ostatecznie wrociłam do Madonny.
Drogo-fakt, jełsi kogos zadowala to co znajdzie w innych salonach, nie ma problemu, ale musze przyznac,ze oglądając zdjęcia z innych wesel niestety,a może na szczęście patrząc na suknie odrazu widac z jakiego jest salonu i tego nie da sie zaprzeczyc
Mam nadzieję,ze moja opinia przyda się Wam Drogie Panny Młode, ja mam już ten wyjątkowy dzień za sobą.
PS: Moja suknia z MAdonny jest na sprzedaż:)dla zainteresowanych moj mail: bastrzel@o2.pl
2
3