Salwit Nowoczesna Fizjoterapia

Rehabilitacja

Gdańsk, al. Grunwaldzka 494/1

Ramiro Gonzales Diaz - opinia (1) Chodzę od nie dawna, nie jestem wierząca leczenie przez masażu, ale tu się... Ramiro Gonzales Diaz Najlepsi! (1) Kolano, miednica, kręgosłup, ciąża. Nie ma problemu, z którym nie dostałam... Bogna Salwit - tutaj profesjonalna pomoc dla wszystkich! (1) Codziennie uprawiam sport, jestem instruktorem. Trafiłam do Salvit z... Monika
Terapia (2) Odradzam wizytę o mgr Łukasza Turos'a. Zgłosiłem się do tego pana na wizytę z... Jacek zdecydowanie polecam (1) Do Pana Łukasza Turosa chodziłam z problemem tzw. "zamrożonego barku". Nie... Regina Truszkowska POLECAM !!! (1) Do Salwit trafiłam z polecenia i nie żałuję ! Moje przepukliny w odcinku... Karolina ZDECYDOWANIE POLECAM. (1) Jestem po operacji wszczepienia endoprotezy prawego kolana i przed operacją... Alicja Z pasją i zaangażowaniem (1) Już na pierwszej wizycie pan Łukasz rozpoznał przyczynę moich dolegliwości... Zadowolona Ratunek dla straceńców (1) Mój kręgosłup wołał o pomstę do nieba, codzienne bóle, problem z oddychaniem... Asia SALWIT (1) Trochę to trwało zanim dałam się namówić na wizytę u p. Łukasza; nie... Stenia Bardzo dobry specjalista! (1) Do Łukasza trafiłam z bólem szyi i ręki. Przez wiele lat borykałam się z tym... Magda Warto bo działa! (1) Po raz pierwszy ktoś naprawdę wytłumaczył mi na czym polega mój problem z... Karol polecam !!! (1) Pan Łukasz to istny czarodziej ! Ponad 3 lata błąkania sie po lekarzach,... U.Świat Świetny w każdym calu!!! (1) Trafiłam do Łukasza z potwornym bólem karku, krzyża i pleców. Obecnie jestem... SzerJo Specjalista mwysokiej jakości (1) Za mną kilka wizyt u lekarzy, którzy rozkładali ręce nad moim bólem... Zośka