Samotny tata

Czy samotny tata po 30stce jeszcze może poznac kogoś???Dodam,że dzieci na codzień mieszkają ze swoją matką,ja je odwiedzam w tygodniu i zabieram do siebie na weekend....dałem kilka razy ogłoszenia,ale bez skutku...dodam,że nie interesuja Mnie seks przygody,szukam stabilizacji,w perspektywie związku partnerskiego na dobre i na złe....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Samotny tata

Hej s skąd jestescie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam na bloga dla samotnych rodziców http://samotnyszczesliwyrodzic.blogspot.com/

Chetnie Cie piznam, choc tez jestem po trzydziestce i nie wiem czy bedziesz zainteresowany. Aneri51@wp.pl

Nie zgodzę się z Tobą, ja mam synka i najchętniej poznałabym samotnego tatę...

Zgadzam się w 100% :-).

@młody
Może nie od razu święte ale zapewne prawdziwe. Przynajmniej dla niektórych ;)

Święte słowa...

Każdy może. Jeśli tylko nie będzie szukał ideału, bo takowych niestety nie ma.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, samotny wdowiec po 40...też ma prawo do ułożenia sobie na nowo życia ?
Wychowuje dwie córki...łatwo nie jest ale co poradzić.....

Głowa do góry.....

Wybaczam ;-)...a szpilki dodaja tylko kobiecosci :-)....

No wybacz, ale nie noszę mini - nie ten wiek, ale szpilki? Uwielbiam:)

Nic dodac-nic ujac...ja nigdy nie szukalem ksieżniczki czy laski barbie w mini i szpilach 10 cm.Zawsze pociagaly Mnie kobiety naturalne,życiowe,mile z ktorymi można porozmawiac o wszystkim,o życiu itp,a nie tylko o Avonie xD

Chętnie, uważam też, że nie powinno się tracic wiary w drugiego człowieka. Wiem, czasy są takie a nie inne - kobiety szukają przystojniaków z okładek czasopism, z willami, samochody i gruby portfel. Mężczyźni księżniczek, potulnych, zgrabnych, zadbanych modelek. Niestety są tacy/takie, ale mało mają w głowach. Jak napisałam wczesniej, w pewnym wieku szuka sie już partnera i przyjaciela a nie kwiatka do kożuszka. Ja nadal mam wiare i uśmiech na twarzy:)
Szczególnie w takie śliczne dni:)

Naprawdę dobrze ubrane w słowa, mam identycznie. Praca, po pracy jakieś tam kolejne szukanie groszy, ale gdy nadchodzi wieczór, mały chillout ale jednak właśnie brakuje kogoś obok, komu można by było wspomnieć co tam nie/ciekawego wydarzyło się w pracy, podyskutować o planach na weekend itp itd.

Ale co to za przyszłość bez drugiej połówki u boku...?

Moni,jednak jesli chcesz porozmawiac prywatnie,to napisz slawczak79@wp.pl

Ja nastawilem sie tak,że przestalem tesknic za czymkolwiek i bardziej patrze w przyszłość.

Tak, życie singla ma swoje zalety, zgadzam się, ale wiesz? Chyba już tęsknię za prasowaniem dużych koszul, czy zbieraniu skarpetek i trzech talerzach na stole w niedzielny poranek. Jestem zabiegana, to fakt, ale też szukam zajęcia dla siebie, dziecka, aktywnie, wieczorami zwalniam, siadam i jednak brak kogoś obok. Sam fakt też, że z kimś porozmawiasz jest super o całym dniu. Wiem, że osoby, które nie kochają nie mają problemów, ale też te, które nie kochają nie są w pełni szczęśliwe np. ja.

Wiec masz to samo,co ja mialem..... jednak przestalem wierzyc,że jeszcze dla Mnie to jest możliwe... życie singla też ma swoje zalety.

głowa do góry,nie poddawaj się na pewno kogoś znajdziesz)) trzymam kciuki i pozdrawiam))

Inne tematy z forum

Poznam geja (71 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...