moja opinia o sanatorium lesnik (1) Po przeczytaniu komentarzy o sanatorium bylam przrerazona ,pojechalam... Betty byłem w Lesniku (6) Plusy: dobra baza zabiegowa ale niestety bez basenu, miły personel Minusy:... Janusz dno! (2) brud,smród i ubóstwo!myte tam było ostatni raz jak Edward Gierek był,jezeli... Daniel
prośba o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej (2) Zwracam się z ogromną prośbą do kuracjuszy o wypełnienie ankiety do pracy... marttita paulina - opinia (2) średnio polecam.wyżywienie ok,pokój także.jeśli chodzi o lekarza to....szkoda... paulina POLECAM (1) Polecam wszystkim którzy chcą odpocząć i podładować akumulatory.Zabiegi -... Honoré de Balzac zabawa ludźmi (1) zatrudniaja na 3 miesiące stwarzając pozory,że na dłużej.Przestrzegam przed... yanek 54 Polecam (1) Doskonała obsługa medyczna i rechabilitacyjna.Dobre jedzenie,cisza i spokój... edward POLECAM (2) z czystym sumieniem polecam ten ośrodek (i wiem co piszę, bo jestem w trakcie... kuracjusz Fachowa rehailitacja (3) Doskonały zespół rehabilitacyjny, wszyscy bardzo uprzejmi, uczynni a przede... Marian K. RÓWNIEŻ P O L E C A M !! (1) Również dołączam do grona zadowolonych kuracjuszy. Ośrodek położony wśród... Andrzej Ś.