Sędziowie w kominiarkach

Banda kolesi przy kawie i ciastkach, zwana Nową KRS właśnie ustaliła, że nazwiska kandydatów na sędziów SN mają być tajne.
Podobno w Drugiej Peerel rozprawy będą tez prowadzone anonimowo i w kominiarkach, uderzając w stół nie młotkiem, a kijem do baseballa.

PZPR +
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Banda Kolesi przy Kawie i Ciastkach, nazywająca sama siebie Krajową Radą Sądownictwa podkreśliła w swoim komunikacie, że "szacunek dla państwa i autorytet prezydenta wymagają, aby wydany przez niego akt ws. przejścia sędziego SN w stan spoczynku był respektowany m.in. przez Małgorzatę Gersdorf". Tym samym, jak przekonują członkowie Rady "dla KRS akt ten jest podstawą do tego, że Gersdorf jest byłą I prezes SN".

Autorytet prezydenta ?????
Buhahahahabahha buuuuhahahahahah buhahahahahaaahahahah buuuuhahahahahah buhahahahahaaahahahah buuuuhahahahahah buhahahahahaaahahahah

PZPR +
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem za głębokim oczyszczeniem tego komunistycznego środowiska z połowę to bym na ryj wywalił a za czasów mafii po psl byli na telefon .Kibicuje PIS aby zrobił reformę jak najszybciej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

"PZPR +"

Oficer prowadzący wymyślił nowe hasło dnia?

>Jestem za głębokim oczyszczeniem tego komunistycznego środowiska

Ja tez jestem za oczyszczeniem środowiska politycznego z komunistycznych prokuratorów stanu wojennego, którzy śmieją się Polakom w twarz drąc się „Precz z Komuna”

Cross : a co mówi twój lekarz prowadzący?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

>Oficer prowadzący wymyślił nowe hasło dnia?

Nie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Cross : a co mówi twój lekarz prowadzący?"

Mówi że jesteś przypadkiem beznadziejnym. Nie rokujesz. Żadnych szans na wyzdrowienie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czyżby to teoretycznie chwytliwe hasełko podobne w stylu do poprzednich typu "naród jest zadowolony" czy "pamiętamy" było twoim autorskim pomysłem? Nie sądzę. To potwierdza teorię że w ten sposób zarabiasz na życie. Normalnemu forumowiczowi nie przyszło by do głowy napisać w ciągu godziny kilku bezsensownych wątków z podpisem "PZPR+". No cóż. To tak jak z wywożeniem śmieci. Nawet taką pracę ktoś musi wykonywać.
Masz słabego oficera prowadzącego a stosowanie marketingu na tak niskim poziomie pachnie desperacją i jak wspominałem wcześniej odnosi skutek odwrotny do zamierzonego

Tę opinię napisałeś po wizycie u doktora czy przed ?

> To tak jak z wywożeniem śmieci. Nawet taką pracę ktoś musi wykonywać.

Jest pewna różnica.
Choć wywożenie śmieci najwdzięczniejszą pracą nie jest, jest pracą społecznie pożyteczną a wręcz konieczną.
Natomiast bęcwałowa propaganda nikomu nie służy. W miernocie swej nieprzekonanych nie przekona. Wyłącznie irytuje, nawet osoby nie będące zwolennikami Pis-u., wywołując efekt odwrotny do zamierzonego. Nie dziwi zatem, że opozycja fatalna ledwo zipie ostatnimi swoimi fanatycznymi wyznawcami, mając takie właśnie kadry od "rządu dusz" ;]

zgadzam się w 100% desperacja opozycji jest żenująca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko u osób posiadających kompleksy może powstać związek pomiędzy własną niską wartością a określonym zawodem.
Zawód osoby wywożącej śmieci w niczym nie jest lepszy ani gorszy od np. zawodu ubezpieczyciela.
Zarowno jeden jak i drugi zawód może dawać satysfakcję i być potrzebnym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Elita elity elit

https://zszywka.pl/p/skiper-i-ekipa-w-wersji-zenskiej-6669233.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?