Sekrety Leonarda Da Vinci

Kto grał w tą grę? Nie wiem jak odlać klucz do szafek Leonarda i z czego zrobić rozpórkę do skrzydła. POMOCY!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sekrety Leonarda Da Vinci

Grałam. Zacięłam się bo nie mogę przeciąć kija. Pierwszej nocy nacisnęłam ten pedał a następnego dnia póbuje przeciąć kija i się nie da, myślisz ze to ma zwiazek? Ten kij tam leży i nie mogę gfo zabrać...

Salut :) nie znam odpowiedzi na twje pytanie dawno zostawilas posta moze ktos ci odpowiedzial i ty moglabys teraz mi pomc bo mam te same problemy co ty. Byla bym wdzieczna. Pozdrawiam

ludzie... jak zostawic te chrzanione liscie, chwytam je i ni cholerci nie moge odrzucic ich na bok... stoje w miejscu. Dlaczego? wiecie moze?

e napisał(a):

ty to moze wez te liscie ze soba,tez je caly czas nosze

moze ktos wie jak przygotowac te perfumy i lekarstwo, bo te wszystkie potrzebne skladniki juz mam, a kwiatki z woda juz sie tez gotuja.

chodzi mi o te liscie, a raczej krzaki, które zakrywaja łodke, jak Valdo ucieka przed straznikami!

Co do mikstury
perfum: po zagotowaniu - woda, roze i wlac do butelki po perfumach, powinna stac na stoliku

lekarstwo: tymianek, cytryna, woda, miod, a napelniamy pusta filizanke madame, co u niej na ławie stoi

serdeczne dzieki. ale w sprawie krzakow nie moge ci pomoc, bo nie jestem jeszcze tak daleko

e napisał(a):

>
>
> Co do mikstury
> perfum: po zagotowaniu - woda, roze i wlac do butelki po
> perfumach, powinna stac na stoliku ----tylko ja nie wiem jak to tam wlac
ta woda z rozami sie tam gotuje,ale jak to zrobic--zero pojecia
>
> lekarstwo: tymianek, cytryna, woda, miod, a napelniamy pusta
> filizanke madame, co u niej na ławie stoi
ta filizanke mam juz w menu, bo ja zebralem i tez nie wiem jak to do niej wsadzic

e napisał(a):

> chodzi mi o te liscie, a raczej krzaki, które zakrywaja łodke,
> jak Valdo ucieka przed straznikami!
>
te krzaki musisz wziac i rzucic w takie miejsce gdzie sie pokaza te dwie zebatki, bo w inne miejsce nie da sie ich odrzucic

wszystko wkladasz w odpowiednie naczynia, jesli nie mozesz tego zrobic, znacyz to ze np. nie wykonałes pewnej czynnosci, która ma znaczenie... np. Porozmawiac z babką, albo z służącym ;)

co do liści, probowalam, obracałam się w rózne strony... ni diabla :(, nie idzie...
jak wroce, sprobuje JAKO zły przejsc przez most, uzywajac drabiny ;)

Przyjemnego :)

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...