Sempre Pizza & Vino

Pizzerie

Gdańsk, Targ Rybny U4

Pizzę polecam, pewną panią z obsługi nie ;) (1) PIZZA JEST NIEZIEMSKA! W całym Gdańsku nie znalazłam lepszej i rzeczywiście... Dominika Polecam (1) Cieniutkie i chrupiące ciasto, przepyszna pizza, na prawdę najlepsza jaką... O i M PIZZA JEST OK,ALE OBSŁUGA I PERSONEL MAŁO ROZGARNIĘTY (1) STOŁY BRUDNE,NAWET ŻADNA KELNERKA NIE RACZY WYMIENIC OBRUSOW,NIE MOWIAC O... ZAWIEDZIONA
Prawdziwa włoska pizza (1) Jestem bardzo zadowolona z pizzy, która odbiega od typowych pizz robionych w... klientka Świetny klimat i jedzonko! (1) Odwiedziliśmy ową pizzerię dwukrotnie i zero niezadowolenia! Lokal ma... Artur Aleksandra - opinia (1) Prawdziwie włoska pizza w Gdańsku. Nareszcie! Aleksandra piosenka ze słowem chocolate w refrenie (4) świetna knajpka, super jedzonko, najlepsza prawdziwa włoska pizza w Gdańsku.... handzia Super! Polecam wszystkim! (1) Świetna pizza, chyba najlepsza jaką jadłam w trójmieście. Obszerne menu, w... HW Wlochy tylko na reklamie... (1) Właśnie wróciłem z lunchu z restauracji Sempre w Gdańsku. Liczne reklamy i... zimer Gorąco polecam! (1) Wspaniały klimat, świetne jedzenie, Włosi i Hiszpanie bawiący się i... EuroSpoko jestem na tak (1) Jestem bardzo krytyczna w stosunku do restauracji i surowo oceniam każdy... Jagna a było tak pięknie... (1) niestety, po poprzednich peanach pisanych pod adresem Sempre dzisiaj czuję... Daria Z. Doskonała pizza (1) Pizza jedna z lepszych jaką jedliśmy! Pyszności. Ceny wysokie w odniesieniu... klient Pychota (1) Do pizzeri zawitałem kolejny raz i kolejny raz nie zawiodłem się. Pizza -... Wojtek Jestem na tak. (1) Świetna pizza, świetny nastój, typowo włoska pizza, super smak. Obsługa jak... Maximo Najlepsza Pizza w Gdańsku (1) Nigdy w życiu nie jadłem tak dobrej pizzy jak w Sempre w grodzie nad Motławą.... md Italia! (1) Prawdziwa włoska pizza nad Motławą. Fajny wystrój, klimat włoskiej pizzeri.... Michał Zdecydowanie najlepsza w Gdańsku! (1) Po dłuższej przerwie postanowiliśmy z żoną odwiedzić Sempre po raz kolejny,... Johny Najdroższa pizza w Polsce (3) Jedna pizza w cenie dwóch.Za sześć plasterków salami i cztery krewetki w... knysia miło (1) fajne miejsce, pyszna pizza, przemiła obsługa, wino w karafkach, muzyka z... Aga