Sempre Pizza & Vino

Pizzerie

Gdańsk, Targ Rybny U4

super!!! (1) bywam w pizzerni dosyc czesto, pizze rewelacyjne, wystroj klimatyczny i... Tomasz Bardzo dobra pizza (1) Byłam w pizzerii z okazji zakupu oferty na grouponie. Pizza, którą wybrałam... Beata beznadzieja... (1) No niestety lokal bardzo ladnie sie zapowiadal ale okazal sie totalna... Roberto
:)))))) (1) tak i jeszcze raz tak! najlepsza pizza w trójmieście! obsługa... Anna Bardzo profesjonalnie i pysznie:) (1) Ostatnio z mężem miałam okazję odwiedzić Sempre i mimo że na starcie trochę... Karolina i Marek Fantastyczny wieczór!!! (1) Byłam z chłopakiem i znajomymi i spędziliśmy naprawdę cudowny wieczór!na... Agata J. Pizza ok, ceny i obsługa już nie (1) Pizza faktycznie dobra, ale ceny niestety: wygórowane. Obsługa (szczególnie... Teodor niemiło (1) Jeśli korzysta się z promocji lokalu poprzez akcja typu"groupon" to... Ania Wszystko ok (1) Wszystko ok poza cenami kedzior009 super :) (1) Skorzystalismy ze znizki grouponowej z chlopakiem i obydwoje bylismy... asiaki jestem bardzo zadowolony (1) podczas niedzielnego spaceru z moja dziewczyną zdecydowaliśmy się coś zjeść.... przypadkowy klient Najlepsza Pizza w 3 miescie (1) Będąc na spacerze ze swoja narzyczoną zgłodnieliśmy i postanowiliśmy wejść... Weronika i Stasiek Najlepsza pizza w trojmiescie !! (1) I mówię to bez żadnej przesady- ani w Gdansku ani w Sopocie lepszej nie... Buleczka Molto BENE !!! (1) Ciao ! Graetel Włochy nad Bałtykiem (1) Pomimo tego, że pizzeria znajduję się w Polsce daję się odczuć ten... Michał Anioł tylko sempre (1) Bardzo polecam, klimat Włoch czuć od wejścia, bardzo klimatyczne miejsce.... smakosz Jak dla mnie... (1) ...Bomba. Naprawdę ciekawe miejsce. Ceny nie są najniższe ale wiadomo za co... Gargamelek super (1) Wreszcie zjadłem pizzę taką jak we włoszech! (co prawda nie wszedzię we... pit