Sempre Pizza & Vino

Pizzerie

Gdańsk, Targ Rybny U4

Monika - ocena (1) Pizza bardzo dobra.Szybka obsługa,zainteresowanie.Nie czekaliśmy.Smacznie i... Monika A.D - ocena (1) Najlepsza obsługa przez kelnera Dawida A.D Najlepsza w Gdańsku! (1) Pizza z szynką parmeńską znakomita, lepszą jadłem tylko we Włoszech, do tego... Janusz78
Przepysznie! (1) Pyszna włoska pizza na cienkim cieście, do tego włoskie piwko i widok na... Johny pogorszyła się znacząco (1) Niestety nie bywam tu często ale za to od dawna. teraz zrobiła się to... ZAWIEDZIONY KIEPSKO (1) Jedzenie - NIE. Miejsce - TAK. Bardzo dobra lokalizacja, natomiast jedzenie... Andrzej znaczne pogorszenie- to już inna restauracja (1) Sempre to miejsce do którego "w ciemno" przyjeżdżaliśmy z drugiego końca... bardzo stali klienci Pyszna pizza (1) Polecam tę pizerrie. Pizza wyśmienita, obsługa bardzo miła. Całkiem... Gdańszczanka bardzo duże roszczarowanie (1) Od ponad roku jesteśmy z chłopakiem stałymi bywalcami w "Sempre" nad Motławą.... alessandra91 Znowu wielkie rozczarowanie (1) Kolejna próba, kolejne podejście. Godzina 14-15 Gdańsk, Targ Rybny. Pusty... Marcin Włochy nad Bałtykiem! (1) Pizza rewelacyjna, nie ma sobie równych w Gdańsku, całkiem znośne wino domu,... G Pyszna włoska pizza! (1) Pizza rewelacyjna, w typowo włoskim stylu, przemiła obsługa, wystrój bardzo... Katka Zawiedziona (1) Niestety bardzo się zawiodłam gdy poszłam do tej pizzerii. Spodziewałam się,... a.kan smacznie w milej atmosferze (1) To najlepsza restauracja sieci sempre w trojmiescie. Jedzenie zawsze smaczne,... stali bywalcy Ewa - opinia (1) Odwiedzam Sempre regularnie i mam wrażenie, ze z każda moja wizyta jest... Ewa Wloska pizza? (1) Probowalem (wloska) pizze w wielu miejscach na swiecie i, niestety, ta nie... Smakosz Zakaz wstępu z małymi dziećmi (7) Wybraliśmy się dziś z rodziną na pizzę. Zachęceni dobrymi opiniami chcieliśmy... Magda Zdecydowanie polecam! (1) Mieliśmy duże problemy ze znalezieniem stolika w porze obiadowej, lokal byl... Henryk swietne ! (1) Do restauracji Sempre zaczęłam przychodzić jeszcze przed wakacjami. Urzekla... Malgorzata. Wspaniale! (1) Kilka dni temu wybrałem się do Sempre nad Motławą już po raz któryś i muszę... Miłośnik włoskiej kuchni