Senso

Fryzjerzy

Gdańsk, Franciszka Hynka 65

polecam (4) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie,piekne wnetrze,mila i ciepla... Kasia Polecam !! :) (1) Pierwszy raz byłam w tym salonie i jestem w pełni zadowolona. Profesjonalna... Miki 2777 Polecam! (1) Jestem zadowolona z usług fryzjerskich. Po serii zabiegów pielęgnujących na... zadowolona klientka:)
Polecam Panią Justynę (1) Zawsze będę polecać Panią Justynę, jestem jej klientką od kilku lat i bardzo... Izabela Justyna - opinia (1) Korzystałam z usług salonu kilkukrotnie i byłam zadowolona, niestety po... Justyna Super (3) Atmosfera bardzo przyjemna, wyczerpujące odpowiedzi na ewentualne pytania,... gonia0206 ABR - opinia (1) Elegancki wystrój, sympatyczna i profesjonalna obsługa, z czystym sumieniem... ABR Polecam salon fryzjerski (1) Do salonu chodzę od początku i zawsze do Pani Darii. To najlepszy fryzjer... Ania świetny salon w Zieleniaku (1) Pracuję w Zieleniaku od dawna, ale nie wiedziałam, że znajduję się tutaj tak... Marta Gracz Dziekuje Pani Doroto:) (1) W salonie panuje naprawdę mila atmosfera:)spędziłam tam ponad trzy godziny i... Ania hubik - opinia (1) polecam, pan Kamil naprawdę świetny fryzjer a salon na wysokim poziomie hubik Dorotka !!!! (1) Polecam panią Dorote :) na prawde ekstra fachowiec Grzegorz dziękuję Pani Dorotce Przygoda (1) Pani Dorotko dziękuję, że mnie Pani przekonała do zmiany koloru włosów.... Monika Aga - opinia (1) polecam ten salon fryzjerski, oprócz zwykłej obsługi fryzjerskiej można... Aga