Jestem mamą trzylatka, który uczęszcza do grupy na morenie , oddając małego w obce ręce obawiałam się, że nikt tak nie zadba o mojego syna jak ja. Rozpoczęłam poszukiwania przedszkola i natknęłam się na reklamę przedszkola CUDOWNA KRAINA. Po wykonanym telefonie umówiłam się na wizytę z Panią Dyrektor. Podczas spotkania zobaczyłam, że rozmawiam nie tylko z osobą kierującą przedszkolem ale przede wszystkim matką która doskonale wie co przeżywam i jak należy zająć się dzieckiem. Urocza kobieta o niesamowitym podejściu do matki, a przede wszystkim do dziecka, słowa które wypowiedziała cytuję- ,,ważna dla nas jest nauka dzieciaczków, ale przede wszystkim nie możemy zapomnieć o tym, że są to dzieci i nie mamy zamiaru zabierać im dzieciństwa jeszcze zdążą posiedzieć nad książkami" były kropką nad i . Natomiast Panie przedszkolanki to kobiety o niesamowitej cierpliwości, które za każdym razem przytulają nasze dzieciaczki kiedy w ich oczkach pokazuje się niewielka łezka. Jestem bardzo zadowolona z przedszkola jak również z każdych zajęć które się tam odbywają.