Serwis RTV Max-Serwis

Naprawa i serwis RTV

Gdańsk, al. Grunwaldzka 609A

Michał - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Bardzo uprzejma obsługa. Ekspresowa i bezproblemowa... Michał UE58J5200AW - opinia (1) Bardzo dobry kontakt Bardzo szybka diagnoza Bardzo szybka Naprawa Za... UE58J5200AW - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa . Zdecydowanie polecam . Telewizor naprawiony...
Zdecydowanie polecam, (1) TV i kino domowe oddałem do naprawy trochę w ciemno, na podstawie tylko... Endrju Dobrze że są jeszcze tacy fachowcy (1) W skrócie : 13-letni telewizor LCD Samsung z uszkodzonym jak się okazało... Marcin Thomson (1) Szybko i sprawnie. Pomimo soboty wizyta w przeciągu godziny. Godzina nie... Maciej Błyskawicznie i fachowo (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Państwa firmy. Trafna diagnoza i szybka... Sandra Bardzo solidnie (1) Serwis naprawił mój telewizor Samsung w ciągu 30 minut. Termin szybki,... Radek Profesjonalne podejście do tematu.Polecam (1) Szybka i fachowa obsługa. Naprawa telewizora Samsung . Przy okazji zabrał do... Tomek naprawa telewizora (1) Szybko , profesjonalnie , tanio, bardzo dobry kontakt ,polecam wszystkim , bo... Renata Kawalec Naprawa telewizora plazmowego. (1) Kompetentny i rzetelny specjalista.Szybko zdiagnozował usterkę i oczywiście... Elżbieta R. naprawa tv samsung (1) naprawa dn. 08.08.2017. Serwis godny polecenia,profesjonalne podejście do... Piotr Pan godny polecenia (1) Pan w dniu wolnym od pracy przyjechał postawił diagnozę telewizorowi (6... Hana Super! (1) Mily Pan, ktory zna sie na rzeczy! Tanio, szybko i z gwarancja ! Tego samego... Marta Merytorycznie I Szybko (1) Uszkodził się TV prod. Samsung sprzed ok. 10 lat. Pan pojawił się w dniu... Konrad Polecam ;) (1) Pan, który naprawił Nam telewizor (mało znana marka w Polsce) jest bardzo... Monika Naprawa Samsung Gdynia (1) Serwis godny polecenia. Szybko i profesjonalnie w dobrej cenie. Bardzo polecam ! Artur/Gdynia Podziękowanie. (1) Mój telewizor przestał działać.Zadzwoniłam do serwisu i bardzo grzeczny i... Albina Naprawa (1) Jestem bardzo zadowolona z naprawy. Pan z serwisu nie wziął dużo za naprawę.... Magda Zadowolona z usługi firmy M@K Monika Gałecka (1) Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Profesjonalizm w każdym calu. Polecam... Bogumiła