Serwis RTV Max-Serwis

Naprawa i serwis RTV

Gdańsk, al. Grunwaldzka 609A

Dobrze że są jeszcze tacy fachowcy (1) W skrócie : 13-letni telewizor LCD Samsung z uszkodzonym jak się okazało... Marcin Thomson (1) Szybko i sprawnie. Pomimo soboty wizyta w przeciągu godziny. Godzina nie... Maciej Błyskawicznie i fachowo (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Państwa firmy. Trafna diagnoza i szybka... Sandra
Bardzo solidnie (1) Serwis naprawił mój telewizor Samsung w ciągu 30 minut. Termin szybki,... Radek Profesjonalne podejście do tematu.Polecam (1) Szybka i fachowa obsługa. Naprawa telewizora Samsung . Przy okazji zabrał do... Tomek naprawa telewizora (1) Szybko , profesjonalnie , tanio, bardzo dobry kontakt ,polecam wszystkim , bo... Renata Kawalec Naprawa telewizora plazmowego. (1) Kompetentny i rzetelny specjalista.Szybko zdiagnozował usterkę i oczywiście... Elżbieta R. naprawa tv samsung (1) naprawa dn. 08.08.2017. Serwis godny polecenia,profesjonalne podejście do... Piotr Pan godny polecenia (1) Pan w dniu wolnym od pracy przyjechał postawił diagnozę telewizorowi (6... Hana Super! (1) Mily Pan, ktory zna sie na rzeczy! Tanio, szybko i z gwarancja ! Tego samego... Marta Merytorycznie I Szybko (1) Uszkodził się TV prod. Samsung sprzed ok. 10 lat. Pan pojawił się w dniu... Konrad Polecam ;) (1) Pan, który naprawił Nam telewizor (mało znana marka w Polsce) jest bardzo... Monika Naprawa Samsung Gdynia (1) Serwis godny polecenia. Szybko i profesjonalnie w dobrej cenie. Bardzo polecam ! Artur/Gdynia Podziękowanie. (1) Mój telewizor przestał działać.Zadzwoniłam do serwisu i bardzo grzeczny i... Albina Naprawa (1) Jestem bardzo zadowolona z naprawy. Pan z serwisu nie wziął dużo za naprawę.... Magda Zadowolona z usługi firmy M@K Monika Gałecka (1) Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Profesjonalizm w każdym calu. Polecam... Bogumiła Profesjonalnie wykonana naprawa Telewizora (1) Co tutaj dużo pisać, zamówiłem serwis w piątek i w ten sam dzień przyjechał... Marcin Telewizor samsung po burzy (1) Mój telewizor trafił szlag po pewnej burzy, chcąc oddać go do serwisu... Michał Polecam, profesjonalne podejście. (1) Próba naprawy przez dwa poprzednie serwisy nie udana. Znalazłem kontakt do... Misiek Szybko, profesjonalnie i skutecznie (1) Pan przyjechał i odwiózł TV, naprawa - szybka i skuteczna. 3 miesięczna... obra-żona