Serwis RTV Max-Serwis

Naprawa i serwis RTV

Gdańsk, al. Grunwaldzka 609A

Profesjonalnie wykonana naprawa Telewizora (1) Co tutaj dużo pisać, zamówiłem serwis w piątek i w ten sam dzień przyjechał... Marcin Telewizor samsung po burzy (1) Mój telewizor trafił szlag po pewnej burzy, chcąc oddać go do serwisu... Michał Polecam, profesjonalne podejście. (1) Próba naprawy przez dwa poprzednie serwisy nie udana. Znalazłem kontakt do... Misiek
Szybko, profesjonalnie i skutecznie (1) Pan przyjechał i odwiózł TV, naprawa - szybka i skuteczna. 3 miesięczna... obra-żona Naprawa telewizora 42 cale (1) bardzo dobry fachowiec i sympatyczny czlowiek, tanio, solidnie i dal mi... Marek jakość naprawy i obsługa na najwyższym poziomie!! (1) Telewizor Samsung LCD. Usterka z która borykałem się od dłuższego czasu... Janusz wspaniały serwisant- człowiek roku (1) miałam problem z tv, pan z serwisu przyjechał, wytłumaczył co się stało i... Iwona Profesjonalny serwis (1) Serwis stara się konkretnie naprawiać i tanio co w dzisiejszych czasach jest... Slawomirz Pełna profeska (1) mój prawie 20 letni 30 calowy telewizor kineskopowy miał iść na śmietnik bo... pq Polecam! (1) Bardzo szybko, w ciągu 2 godzin od zgłoszenia pan zjawił się zgodnie z umową,... Sylwia Serwis RTV (1) Szybko. Punktualnie. Przystępne ceny. Miły serwisant. Mirosław Puchnarewicz Gorąco polecam (1) Polecam Pana Krzysztofa szczerze. Szybki dojazd, fachowiec bardzo sympatyczny... Marcin i Ania serwis pierwsza klasa (1) dołączam się do wszystkich pozytywnych komentarzy; do naprawy trafił nie... użytkownik naprawionego TV Zdecydowanie polecam (1) Umówiłem wizytę na stronie firmy z dwudniowym wyprzedzeniem. Następnego dnia... henryk naprawa TV (1) polecam bardzo mocno, bardzo miła i fachowa obsługa jac