Polecam Serwis (1) Super Serwis Komputerowy bardzo polecam szybko sprawnie i dobrze Staś Wyjątkowo profesjonalny i szybki serwis (1) Usługa obejmowała reinstalację systemu Windows 10 z poziomy Windows 7 Pro -... Lech zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolona i z... zadowolona klientka
XXX (1) Szybko, tanio i dobrze. Jestem bardzo zadowolony ;) najlepszy serwis... Jacek Mnie pomógł przez telefon (1) Nie jestem laikiem komputerowym, ale mnie Pan serwisant pomógł już podczas... Jarek polecam! (1) fachowo super zadowolony Arkadiusz Smasung (1) Najlepszy Servis jaki spotkalem w Gdańsku a mialem ich wiele.kontakt... Marcin Wystarczył telefon (1) Miałem duży problem z postawieniem Win7 - wystarczył 1 telefon. ~Lancet Profeska (1) Miało być na niedziele, było 3 dni wczesniej. Wielki plus za stały kontakt z... Jarosław POLECAM (1) Szybka i skuteczna (wizualna, jak i systemowa) reanimacja mojego laptopa.... Dominika Najlepszy serwis! Bardzo szybko, bardzo przystępnie, polecam :) (1) Szybko, tanio i dobrze. Jestem bardzo zadowolona ;) najlepszy serwis... Małgosia Mega! (1) Szybko, tanio i bezproblemowo. Cały czas byłem informowany o stanie naprawy.... Michal polecam (1) Moj laptop Sony Vaio po wyczyszczeniu i naprawie wiatraczkow chodzi lepiej... Krzysiek Zdecydowanie polecam (1) Bardzo profesjonalnie, sprawnie i bezproblemowo. Anna Polecam wszystkim - fachowo, solidnie i profesjonalnie (1) Tak, jak napisałam w tytule - polecam wszystkim. Mieliśmy problem z laptopem,... AM Polecam! (1) Jako zwolenniczka prostych i bezproblemowych rozwiązań polecam Kamila! Dałam... Agata Serdecznie polecam:) (1) Szybka i w 100% fachowa obsługa. Jeszcze nie spotkałem tak profesjonalnej... Maro :) (1) Serdecznie polecam, fachowa obsługa! zan POLECAM! (1) Serdecznie polecam. Bardzo dobry kontakt , ceny. Pan Kamil przyjeżdża po... Marta Serdecznie polecam! (1) Już myślałam, że po zalaniu laptopa kubkiem wody nic z niego nie będzie. Pan... Meg