POLECAM! (1) Szybko, sprawnie (z dojazdem do domu)! Jestem w pełni zadowolona. Laptop... Aleksandra Polecam (1) "Wybrałam skrajna ocenę 6" - więc uzasadniam. Kontakt był na bieżąco. Jakość... Joanna Polecam (2) Profesjonalnie, bez ściemy i zbędnego owijania w bawełnę. Chwila poślizgu,... M
POLECAM!!!! (1) profesjonalna obsługa, szybki serwis laptopa.....w piątek zadzwoniłem po tego... zenek Polecam! (1) Szybko , sprawnie,profesjonalnie, ceny przystępne. Na pewno będę polecać tego... Zadowlona Klientka Ania - opinia (1) Efektywna i szybka pomoc. Niekonieczne jest fatygowanie się do serwiru, ani... Ania polecam (1) Bardzo nie lubie zlecac jakichkolwiek napraw i za nie placic tym bardziej, ze... Olka polecam (1) Oddalem laptopa, pracowal glosno i powolno, do tego obudowa polamana,... Marcin P Serwis godny polecenia (1) Serwiskomputerowygdansk.pl jest godny polecenia, szybka reakcja na telefon,... Tadeusz polecam (1) Szybko, sprawnie, efektywnie. Obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo dobra... Em Polecam! (1) Szybko i sprawnie! Bez najmniejszego problemu, no i tani ale wiadomo, zawsze... Gosia