Piotr - opinia (1) polecam............................................ Piotr Anna - opinia (1) Poszukiwałam serwisu, który zainstalowałby mojej mamie niezbędne... Anna Beti - opinia (1) Enter Serwis uratował moje ważne pliki i przy okazji wyczyścił komputer.... Beti
Krzysiek - opinia (2) Właśnie odebrałem swój laptop po wymianie klawiatury szybko i profesjonalnie... Krzysiek polecam serdecznie wszystkim, którym padły pudła (1) laptop ucierpiał w bagażniku podczas kolizji drogowej. Padła matryca oraz... Krzysztof Pełna profeska :) (1) Mój laptop miał dwa problemy - mulił i miał uszkodzony monitor. Oddałem go... fran Polecam z czystym sumieniem (1) Profesjonalna obsługa i bezproblemowy kontakt z Panem Kamilem. Jeśli szukacie... Natalia Polecam (1) Serwis profesjonalny i terminowy. Marta super (1) Wszystko szybko i sprawnie, rzeczowo i konkretnie, świetny i miły kontakt z... Mag Polecam (1) Polecam wszystkim usługi SERWISKOMPUTEROWYGDANSK.PL . Szybka i łatwa... Maria Serwis komputerowy (1) Bardzo miła ,rzetelna i profesjonalna obsługa. Szczerze polecam. GRAP Andrzej Grabowski Polecam (1) Super kontakt oraz rzetelność p. Kamila. Odbiera, oddzwania i wszystko jest... Daniel polecam (1) Bardzo szybki i przyjemny kontakt, rzeczowo wytłumaczona sprawa. Obsługa na... Dorota Polecam! (1) Zdecydowanie polecam Serwis Komputerowy Gdańsk - szybka i profesjonalna... B Diagnoza (1) Kolejny raz korzystałam z usług serwisu i po raz kolejny obsługa, serwis i... Marcin Serwis godny polecenia! (1) Witam, chciałem bardzo polecić ten serwis. Świetny kontakt, realizacja... Michał Profesjonalna usługa – naprawa laptopa (1) Serwis godny polecenia, dojazd do klienta, właściwa diagnoza, krótki czas... Hipolit Szybki i profesjonalny serwis (1) Bardzo szybka i skuteczna diagnoza usterki, do tego z dojazdem do klienta i w... Kazimierz SUPER (1) Szybka diagnoza i naprawa. Profesjonalnie i z dojazdem :) No i przede... Kaja Najlepsi (1) Polecam tą firmę ,konkretni i wiedzą co robią. Anna