Sesja plenerowa woj. Pomorskie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej od niedawna mieszkam w województwie pomorskim, 6 lipca tego roku braliśmy ślub z partnerem obecnie poszukujemy fajnego miejsca na sesję zdjęciową w plenerze w okolicy. Interesuje nas jedna sesja nad morzem (strasznie podoba mi się Klif Orłowski natomiast fotograf twierdzi że to miejsce jest oklepane i zaproponował Władysławowo o wschodzie słońca co o tym sądzicie czy to dobra zamiana?) a może znacie jeszcze inne miejsca nad morzem gdzie pięknie wyszłyby zdjęcia oraz szukamy drugiego miejsca w zieleni od razu mówię odpada zamek w Rzucewie ktoś z rodziny miał tam sejsje. Co możecie mi doradzić sesja już nie bawem a my nie potrafimy się zdecydować :( domyślam się że ten wątek już był poruszany natomiast będę wdzięczna za odpowiedzi. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć Sylwia,
Fotograf może Wam sugerować różne miejsca ale to przecież Wy ostatecznie decydujecie. Jeżeli chcecie zdjęcia w Orłowie to je tam zróbcie.
Klif rzeczywiście jest bardzo popularny choć przecież nie bez przyczyny. To naprawdę fajna miejscówka na plener. O wschodzie prawdopodobnie bylibyście tam sami.
Pozdrowienia.
Artur
http://www.e-artis.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!