Restauracja SET

Restauracje

Gdańsk, al. Grunwaldzka 309

szczerze polecam (1) Po pierwsze chciałbym napisać ,że żywię się praktycznie tylko i wyłącznie "na... Piotr żeberka takie se (1) ...nabrałem się na hasło reklamowe, które wiadomo że podnosi oczekiwania... Les Super (1) Świerza i pyszna kuchnia. Dzieci też zadowolone. Paullos
Nigdy więcej (1) Trafiłam przez przypadek chciałam od razu wyjść ale pan zachęcał że hej... Natalia Do dzisiaj stały klient (1) Do dzisiaj byliśmy zadowoleni z tej restauracji. Ale dzisiaj mały ruch, trzy... Barbara Najlepsze żeberka. (1) Z racji mojej pracy każdego dnia jem na mieście. Dzięki temu odwiedziłem... Klient Niesamowite miejsce w dziwnej lokalizacji (1) Bardzo, bardzo , bardzo dobra kuchnia i ciekawy wystrój z miłą obsługą w... Ewa Bardzo fajne miejsce (1) Naprawdę pyszne dania, dobra jakość produktów i miła obsługa. Tośka Wierni klienci :) (1) Pyszne jedzenie i przemiła obsługa. Od lat odwiedzamy restaurację z mężem,... Iza Wystroj jest zgodny z pora roku. (1) Mieszkamy poza granicami Polski.Adres dostalismy od znajomych rowniez... Jolanta Frejek Jedzenie z Klasa!! (1) Goraco polecam ta Restauracje. Obsluga swietna a danie przepyszne. Nowy... Marta pyszne jedzenie (1) W restauracji SET byliśmy już kilka razy i nigdy się nie zawiedliśmy. Zawsze... Magda Bardzo dobra restauracja (2) Po raz kolejny byłem dzis w tej restauracji i znowu się zachwyciłem! Żeberka... Jan Jaśkowski super (1) Jedzenie super, menu nie za długie, dania wyśmienite do tego bardzo fajna... fenriz najlepsze żeberka i pierogi (1) Obsługa bardzo miła, dziewczęta zawodowo świetne, dbające o klienta, ale nie... Witold Potęga Super , tylko polecać (1) Trafiliśmy przypadkiem , ale będziemy powracać , ze względu na b.smaczne... Hanna SUPER (1) Nie tak popularna restauracja z SUPER Jedzeniem! kow Świetne jedzenie (2) Od dwóch lat, mniej więcej raz w miesiącu czasami częściej zajadamy obiad z... Anna polecam (1) Witam. Była to nasza pierwsza rodzinna wizyta w tej restauracji i się nie... Dark Lord Marta - opinia (1) Restaurację Set odwiedzamy regularnie całą rodzinką od czasu jej powstania.... Marta