Restauracja SET

Restauracje

Gdańsk, al. Grunwaldzka 309

Bardzo niemile zaskoczona (1) Podczas wizyty w restauracji bardzo zaskoczyło mnie podejście do klienta.... Niezadowolona Danie przyniesione przez kolegę na wynos (1) Luch powinien nazywać się Luch'yk dla 3 latka, porcja mini mini. Bardzo dobra... Małgosia Bardzo dobre jedzenie - oby tak dalej (1) Kulinarni dewianci tym razem postanowili zjesc obiad w przerwie zakupowej.... Paweł
Pysznie! (1) Zgadzam się z poprzednikami, jedzenie jest tam przepyszne i świeże,... Ag. Bardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie :) (1) Nie będę sie rozpisywać - po prostu jest naprawdę bardzo, bardzo OK :) Lubimy... zuza Pyszne jedzenie (1) Właśnie dzisiaj zawitałem do tej Restauracji.Myślenie że w CH Oliva nie... Roni Brak Jajek (1) Po raz trzeci w ciągu tygodnia podjechałem do SET na śniadanie niestety po... Marcin rewelacja! (1) W każdym zawodzie tak jest, że jeśli praca sprawia przyjemność to efekty są... Bartek rewelacja!! (1) o daniach:SWIEZE,PYSZNE,DUZE!o obsludze:PROFESIONALNA,ZAWSZE MILA,ZAWSZE... Łukasz NIE MOŻESZ ominąć!!!! (1) Restaurację odkryłem spontanicznie rok temu podczas zakupów w tymże C.H. Od... jeżykgd Całkiem przyjemna restauracja (1) Byłam tylko raz, ale ogólnie jestem zadowolona. Bardzo miła obsługa, kelnerka... marika Po prostu skandal (1) Wstąpiłem wczoraj skuszony flakami z tablicy na parterze. Za 7zł dostałem... ocypo Polecam (1) Byłem tam drugi raz i drugi raz mi się spodobało. Pyszne dania, ładnie podane... Marek Najwspanialszy makaron w moim życiu!! (2) Odwiedziłem restauracje wraz z partnerką po raz drugi. Muszę powiedzieć że... Maniek ZDECYDOWANIE POLECEM (1) Zawsze gdy jestem w Gdańsku czasami nawet 2 3 razy w miesiącu odwiedzam... Stały klient z Wielkopolski Myślałem, że będzie lepiej (1) Tak jak w tytule myślałem, że będzie trochę lepiej po przeczytaniu wszystkich... Maciek Pracownik C.H.Oliwa - opinia (2) Serwowane dania są mniejsze i nie tak smaczne jak na początku działalności... Pracownik C.H.Oliwa też pracownik ch oliwa! (1) Poniższą opinię zamieściła raczej konkurencja. Osobiście i moi znajomi którzy... PRACOWNIK CH OLIWA :D Świetna obsługa, smaczne dania!!!! (1) Rewelacyjna obsługa, jedzonko pyszne WSZYSTKO PYSZNE!!! GONIA jedzonka pierwsza klasa (1) jedzenie pyszne, wystoj bardzo ladny i gustowny . obsluga mila. jak najwiecej... Anks