Restauracja Chińska Shanghai

Restauracje

Gdynia, gen. Józefa Bema 19/1

rewelacja (1) wspaniałe jedzenie zawsze na takim samym wysokim poziomie. Polecam wszystkim... Ewa rozczarwowanie (1) Jesteśmy z rodzinką stałymi bywalcami "chińczyków" z tego powodu ze jesteśmy... Monika o tak! (1) Zdecydowanie polecam, jedzenie bardzo dobre, niezmiennie od paru lat. Zawsze... a
Super jedzonko (1) Gorąco polecam, jedzonko tak jak usłyszałem od przyjaciół, chociaż nie było... Bogdan C Dobre jedzenie, ceny nienajgorsze, ale ten wystrój... (1) Byłem tam wczoraj już drugi raz. Od listopada niewiele się zmieniło. Ceny... JV Zadna chajpa (1) Pojechalem skuszony opiniami umieszczonymi na tej stronie i... moze sie... Leppiej szczerze polecamy ! ! ! (1) Mała kameralna knajpka, z bardzo smacznym i naprawdę chińskim jedzeniem. Ceny... Kasia Polecam!!!! (1) Przepyszne jedzonko!!! Najlepsze chińskie w 3mieście jakie jadłam! POLECAM!!!! Olala WYŚMIENITE (1) Byłem już w kilku chińskich knajpach, ale tu jedzenie jest naprawdę... Nowy klient :))) (1) Choć - ani lokalizacja, ani wystroj - nie powalają, ale jedzenie jest bardzo... DS szuper jedzonko (1) byłem jadłem polecam super jedzonko!!!!!!! darci PYSZNIE!! (1) TAKA NIEPOZORNA RESTAURACYJKA I MIłE ZASKOCZENIE!! JEDZONKO SUPER SMACZNE I... LUKASZ Polecam :) (1) Resteuaracja o bardzo skromnym wystroju, w bocznej uliczce. Polecam bardzo ze... Arcy zdecydowanie wszystkim polecam!!! (1) pyszne jedzenie , najlepsza chinska kuchnia w trójmieście , sympatyczna... tomasz pierwsza klasa (1) jedzonko aż palce lizać. Jeśli do tej pory chińszczyzna kojarzyłą ci się z... joodash Bardzo smacznie:) (1) Restauracyjka mała i wystrój dość skąpy..gdyby nie lampy i muzyczka to nie... gosiaczek