Pani obsługująca zniechęca (1) Dzis dzwoniełem na Shiro to Kuro. Z Panią, która rozmawiałem cięzko się... klient1 Beznadziejna obsługa (1) Pierwszy raz z usług Shiro to Kuro korzystałam w lipcu 2016, sushi... Ola Okropne (1) Jedne z najgorszych sushi jakie w życiu jadłem - smakowało prawie jak gotowce... Marek
Porażka (1) Zamowilismy sushi ze znajomymi 30.12, o godzinie 20. Powiedziano nam, że... Niezadowolony jest ok (1) polecam jako opcja na wynos, na miejscu nie ma za wiele miejsca.... a&p Wielkie zaskoczenie (1) Szczerze powiedziawszy jestem zaskoczona tym ilu w naszym pięknym kraju,... atagA Zdecydowanie najgorsze sushi w Gdańsku (2) W smaku nie jest lepsze od gotowców, które można kupić w sklepach. Żadnych... Jan Najlepsze Sushi jakie jadłem :) (1) Witam, zawitałam ostatnio do restauracji ShiroToKuro - jednym słowem... Ania Nie polecam (1) Obsługa, razem z włascicielem( Pan w bialym stroju) fatalna. Krotko mówiąc... Michał Sushi w Shiro to Kuro... Miało być miłe zaskoczenie... (1) O barze sushi "Shiro to Kuro" dowiedziałam się poprzez znajomych. Od lutego... Miało być... Wielkie rozczarowanie (1) Zwykle sceptycznie podchodzę do zakupów grouponów, ale pomyślałam "nowe... miśka Polecam! (1) Skorzystałam z opcji dostawy do domu. Obsługa bardzo miła- zarówno Pani... Marta porażka (1) No niestety, sushi master z tej restauracji musi się jeszcze sporo nauczyć,... lena Niestety - nie warto :( (1) Sushi zawijane z majonezem - nie, nie i nie. Typowo polski i bardzo... voopeem Strzał w dziesiątkę! (1) Shiro to kuro jest restauracją, do której chce się wracać! Wszystko świeże,... mopsik