Anna K - opinia (2) Pragnę podziękować bardzo Panu Januszowi z firmy Sikora Nieruchomości, z... Anna K Maja Ingielewicz Liszkowska - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Joanną Majewską. Rzetelnie, profesjonalnie... Maja Ingielewicz Liszkowska Tala Nierodzik - opinia (1) Pani Klaudia Glinka, jest stworzona do tej pracy! Czas od znalezienia... Tala Nierodzik
Paulina - opinia (1) Współpraca z Panem Januszem to była czysta przyjemność. Dostępność 24/7,... Paulina Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Klaudię, która pomogła nam sprzedać nieruchomość i... Joanna Andrzej Dampc - opinia (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła bardzo sprawnie, Pani Klaudia Glinka zajęła... Andrzej Dampc Alicja - opinia (1) Polecam Sikora Nieruchomości. Profesjonalni, otwarci na potrzeby klientów i... Alicja Andrzej Z. - opinia (1) Bardzo dziękujemy firmie Sikora Nieruchomości w Gdyni, a w szczególności Panu... Andrzej Z. Karolina - opinia (1) Dzięki Sikora nieruchomości kupiłam mieszkanie bez wysiłku. Gdybym sama... Karolina Igor - opinia (1) Sprzedałem mieszkanie razem z Leszkiem Pokrywka. Obsługa była profesjonalna.... Igor Radoslaw L. - opinia (1) Zdecydowanie polecam agencję Sikora Nieruchomości. Dzięki współpracy z panią... Radoslaw L. Grazyna Borowska - opinia (1) *znajomość rynku , pewna profesjonalność *konstruktywność w rozmowach,... Grazyna Borowska Elżbieta i Grzegorz - opinia (1) Pani Klaudia zachwyciła nas swoją życzliwością, energią i merytoryczną... Elżbieta i Grzegorz Krystyna - opinia (1) Przede wszystkim szybko, bezstresowo i z pełnym wsparciem. Pani Klaudia... Krystyna Krzysztof K - opinia (1) Kupno domu to poważna sprawa wymagająca zaangażowania i wiedzy, p. Klaudia... Krzysztof K Jakub - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z firmą Sikora Nieruchomości a w szczególności z... Jakub tomasz - opinia (1) Najlepsza agencja w mieście - jak sprzedawać to tylko z nimi! tomasz Ada Hincyngier - opinia (1) To najlepsze co mogło mnie spotkać, od pierwszego spotkania Pani Klaudia... Ada Hincyngier Viktoriia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego biura nieruchomości. Pani Klaudia... Viktoriia Agnieszka - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług biura.Sprzedawaliśmy mieszkanie z pomocą... Agnieszka