Skradziona zawartość szafki Tyger Gym Chełm (1) W dniu 8.05.2018 w siłowni Tiger Gym skradziono mi cała zawartość szafki .... Maciej Piekarz Fatalna obsługa (1) Siłownia sama w sobie jest fajna ale obsługa.... pożal się Boże.... Pani... Magda Wybaczam niedociagniecia za opieke na dziecmi :) (1) Dzisiaj bylem tu pierwszy raz. Przyciagnela mnie opieka nad dziecmi w czasie... Michał Osiecki
Jumpcity Gdynia z-ca menagera (2) Chciałabym zwrócić uwagę kierownika tego obiektu na osoby, które są tam... Gosc JumpCity - to porażka (2) "Proszę przyjść za pół godziny oraz rejestracja jest obowiązkowa" taką... Ziggy Tylko jeden trener na sali! (2) Dzisiejszy 24.01.2018 pobyt o godzinie 17.00. Zdecydowanie mało... Paweł Czujesz się jak u siebie (1) Obsługa pomocna i uśmiechnięta, dobre miejsce do ćwiczeń. Łukasz Siłownia (1) Uwielbiałam tę siłownię. Naprawdę. Nie było tłoku, mężczyzn i tej całej... Ania Enjoy Fitness & Gym (1) odwiedziłem parę klubów zanim zdecydowałem ,że zostaję Enjoy Fitness & Gym .... mateos zbyt dużo ludzi, ciasnota na zajęciach (2) Początki były fajne. Obecnie bardzo się popsuło. Klub poszedł na ilość, nie... Kasia Obsługa do zmiany lub poprawy kontaktu (1) Tylko właściciel siłowni jest kontaktowy i obserwuje co sie dzieje, czy ktos... Agnieszka ANGELA (1) Świetny klub jak dla mnie najlepszy..... Anga Brak trenerów (2) Chodze do Was ponad rok. W tym czasie nie widziałem żadnego pomocnego trenera... Biceps Polecam (1) Jak najbardziej zasłużone 5 gwiazdek. Jestem klientką od października. Grafik... Dominika H Siłka ok, ale instruktorzy to ostatnie lenie. (1) Bardzo lubię to miejsce i generalnie nie ma się o co przyczepić - poza... JFK Mieszane uczucia (1) Byłem pierwszy raz bo mam blisko, katowanie przez instruktorkę ćwiczeniami na... Miejscowy 100% sadysfakcji (1) Obsługa przyjazna i rodzinna atmosfera. Szeroki wybór zajęć z różnymi... Aleksandra INACZEJ & MEEEEGA (1) 3 X MEGA Mega przełamuje schematy jedzeniowe. Czuć mega jakość, swieżość... karolina Bardzo duży pozytyw (1) Wystrój w nowoczesnym stylu, obsługa bardzo profesjonalna, gratuluję ich... Paweł1987 Siłownia dla każdego (2) To co sprawia że ten club się wyróżnia to kadra oraz przyjazna atmosfera.... Anna