Polecam! (1) Polecam zajęcia w Kinesis Studio, bardzo sympatyczna atmosfera, profesjonalne... Iwona Zdecydowanie polecam! (1) Jeżeli szukasz kameralnego miejsca z profesjonalną kadrą, w którym panuje... Sylwia bardzo przyjemne miejsce:) (1) Super atmosfera, prowadząca p. Monika ma indywidualne podejście do pań (mimo... Patrycja
Najlepszy klub na Morenie (1) Duża siłownia z miłą cierpliwą obsługą na recepcji,bez pośpiechu można usiąść... Marysia fajter (1) Klub z klimatem.Nigdzie indziej nie ma ringu bokserskiego i tak... Waldek Mieszkam niedaleko wiec chodziłem (2) Miła sympatyczna obsługa. Co do wyposażenia generalnie jest wszystko co... Janusz Wszystko OK (2) ale niestety brak wentylacji i nieczysto w łazienkach Miło i profesjonalnie. (1) Dziękuję za stworzenia tak przyjemnego i profesjonalnego klubu. Tak trzymać! Joanna Dla dużych i małych (1) Wszystko super. Dużo pomieszczeń, sprzętu i fajna atmosfera. Nie ma podestów... Mateusz Miejsce super, ale (1) dziewczyna prowadząca - na pewno niezła trenerka - niestety nie ma pojęcia... klientka Zmniejszająca się ilość zajęć grupowych (1) Siłownia bardzo fajna, dobrze wyposażona, obsługa też sympatyczna można... Gdańszczanin To naprawdę wyjątkowe miejsce..... (1) Total F....na ul. Rzeczpospolitej to wyjątkowe miejsce zarządzane przez... Tadeusz Jak dla mnie bomba (1) Trenerzy z najwyższej półki. Zależy im na twoim zdrowiu. Chodząc na tę... Tomek Jak w domu (1) Dobra, rodzinna atmosfera. Klub otwarty bardzo często nawet w dni wolne od... Stały klient Błędna nazwa "siłownia" (1) Przez styczeń wydawało mi się, że będę stałą klientką. Myliłam się. Jedyny... Kasia Hańba (1) Pani A, ma w klientów gdzieś, kasuje jak za zboże i chwali się jak to jej się... Ania Marcin - opinia (1) Super miejsce na realizację postanowień noworocznych - tak jak w moim... Marcin Katarzyna - opinia (1) Polecam zwłaszcza zajęcia zdrowy kręgosłup. Miejsce w którym można wypocząć i... Katarzyna Przyjazne rowerzystom! (1) Zadaszony parking rowerowy, nie spodziewałem się. Fajne miejsce o wyjątkowym... Rowerzysta :-( (1) Chodzę już prawie od dwóch lat na siłownię a razi mnie tylko że większość... Ania