Warto wpaść nie tylko dla atmosfery. (1) Polecam na porządny trening, fajne towarzystwo i spoko klimat! Pszczelarz recepcja do wymiany (1) uważam Państwa sieć za jedną z najlepszych jednakże bardzo się zawiodłam na... kasia Pat - opinia (1) Fajne miejsce i atmosfera. Brakuje momentami drugiej ławeczki płaskiej do... Pat
Fajne miejsce dla osób lubiących ćwiczyć z wolnym ciężarem (1) Duży plus stanowiska na których można robić ćwiczenia z wolnym ciężarem -... Pat Często zepsute sauny (1) Wszędzie ciemno jakby oszczędzano na prądzie, sauny nie działające. O.L. Polecam GLC (1) Świetne miejsce do ćwiczeń i relaksu. Domowa atmosfera Anna Tragedia - oszczędzają na czym tylko mogą (2) Wcześniej w Tigerze w tym miejscu było ok, od kiedy jest Zdrofit - ciagle coś... sis Jedyny taki klub w trójmieście z charakterem (1) Dobre miejsce na konkretny trening Rafał Coraz gorzej.. (1) Długo się wstrzymałam aby wystawić opinie na temat tego klubu ale chyba czas... Kobieta Profesjonalne miejsce! (1) Jedna z najlepszych nauczycielek metody w Polsce..a takich jest mało.. Polecam! sylwia Bardzo dobre miejsce na relaks (1) Siłownia nie musi się kojarzyć jedynie z wyciskiem. Klimat tego miejsca... MK :) (1) Bardzo polecam, świetna zabawa Marian Klima (1) Albo na siłowni oraz w szatni nie ma klimy albo jest zbyt słaba, w porównaniu... . Marek - opinia (1) Świetny trener personalny i masażysta. Polecam Marek Odradzam zawita ie transakcji przez Intetnet (1) Stanowczo odradzam !!!!! Zawarłam przez internet umowę na karnet Fitness... Weronika Urodziny (2) Miejsce wydaje się być dość fajne, szczególnie dla dzieci. Jednakże obsługa... Piotr Dobre miejsce, dobra lokalizacja (1) Szeroki wybor sprzetu i sal do cwiczen, bardzo mile ze tak duze pomieszczenie... Marcin Kameralne studio tworzone z sercem i zaangażowaniem (1) Zajęcia na wysokim poziomie, nigdy się nie powtarzają. Stale rozwijana... Dżasta - opinia (1) Brakuje światła, ale to dlatego że klub jest w piwnicy. Trochę mało... Agnieszka - opinia (1) Studio Kinesis to kameralne miejsce, w którym znajdziesz profesjonalnie... Agnieszka