zawiedziona klientka - opinia (1) Obsługa na recepcji w tym klubie to jakaś istna pomyłka! Praktycznie cały... zawiedziona klientka Radek - opinia (2) Nie polecam zawierania umowy na czas określony - klub uniemożliwił możliwości... Radek Tomek - opinia (2) Nie polecam zawierania z nimi umowy. Klub uniemożliwił mi realizowania umowy... Tomek
Wojtek - opinia (2) Okazuje się, że nie ma możliwości wypowiedzieć umowy z Total Fitness.... Wojtek Cezary - opinia (1) Super klub. Obsługa chętna do pomocy. Słuchają sugestii klientów. Cezary Sylwia Szabała - opinia (1) Najlepsza siłownia na której trenowalam Sylwia Szabała JJ - opinia (1) Obsługa na poziomie żenującym. Bardzo, bardzo słabo. Nie polecam. JJ www - opinia (1) polecam siłownie. fajne miejsce i klimat www gocha - opinia (1) Dla mnie spoko i czekam kiedy znowu pozwolą im działać gocha Nikita - opinia (1) Polecam streching z bardzo sympatyczna instruktorka - wlascicielka. Jest... Nikita Marian - opinia (1) Rewelacyjne miejsce przestrzeń, czystość, klimat Marian Sebastian - opinia (1) Siłownia mega, chodzę od końca 2016 roku i to najlepsze miejsce pod względem... Sebastian Paulina - opinia (1) Przemiła obsluga i dobry sprzęt (choć brak np podstawowych gum czy bosu na... Paulina Joanna - opinia (1) Bardzo fajna siłownia, duża przestrzeń i urozmaicona oferta zajęć fitness.... Joanna Lidia - opinia (1) Bardzo zadowolona! Ogromna przestrzen, przemiła obsługa i jakość maszyn na... Lidia maro - opinia (1) Jak dla mnie siłownia nie ma sobie równych pod względem przestrzeni, jakości... maro mama Asia - opinia (1) Naprawcie niedziałające prysznice (z powodu awarii ciepłej wody, zepsutego... mama Asia Astra - opinia (1) Polecam zajęcia "Zdrowy kręgosłup" z panią Dorotą Oleksiak. Znakomita... Astra Karolina - opinia (1) Siłownia jest duża, ma dwa poziomy i naprawdę dużo sprzętu (technogym,... Karolina Wojtek - opinia (1) Polecam, fajny klimat super atmosfera Wojtek