Gratulacje dla Beatki !!! (1) Beatka urodzila coreczke :-) Gratulacje !!!! Bardzo sie ciesze, ze jest... asia :) (1) Witam Wszystkich:) Uczęszczam do klubu już około 9 miesięcy i jestem bardzo,... Zadowolona klientka:) Rozczarowanie :((( (2) Do Akademosa chodzę już ponad rok.Co się z dzieje z tym klubem?? Nie dość, że... rumburak
Jesteście rewelacyjni (1) Chciałabym podziękować WSZYSTKIM pracownikom klubu. Poprzednio mieszkałam w... Olga Kurowska Godne polecenia (1) Bardzo miła atmosfera w damskim klimacie. Instuktorki angażują się w zajęcia.... Natalia.S. Właściciele (1) p.Agata to tylko córka Karpa Sławomira faktycznego właściciela.Ten ukrywa się... pongra Co tam sie dzieje? (1) Co tam sie dzieje w tym Akademosie?Zawsze lubilem tam chodzic ale ostatnio... Andrew Pablo - opinia (2) Mi tam sie bardzo poboda. Naprawde super że powstało takie centrum. Pablo Siłka całkiem spoko ;) (1) Siłownia fajna, spokojnie można poćwiczyć...troche mało hantli, ale mam... HULK KLUB GODNY POLECENIA (1) chodzę do klubu dopiero od miesiąca, ale muszę powiedzieć,że to fajne... monia BODY & STRETCH (1) Polecam wszystkim ćwiczenia ze Stefanem. Miła atmosfera, ciekawe zajęcia,... uczestniczka zajęć Kilka krytycznych uwag... (1) Jako wielbicielka Spojni pozwole sobie uzyc tego miejsca jako forum do... Magda sb - opinia (1) bardzo fajny klub :) obsluga sympatyczna, szczegolnie Madzia w krotkich... sb Renata - opinia (1) Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że bywa bardzo ciasno - wpuszcza się za... Renata A gdzie jest Mateusz? (1) Przyznam,ze od dawna nie widziałam juz instruktora Mateusza???czy on juz nie... klubowiczka Co się stalo z super trenerem? (1) Od pewnego czasu zauwazyłam brak tego fajnego wysokiego przystojnego chłopaka... bodyfan Gdzie jest Pan Mateusz? (1) Mam pytanie do kierownictwa: gdzie jest najlepszy instruktor-Pan Mateusz?... klient polecam (1) Panuje rodzinna atmosfera, na szczęście nie ma lanserki, fajni ludzie, moim... R Ann - opinia (1) Sala B dla zajec fitness zdecydowanie za mala dla takich celow. Jednoczesnie... Ann Agnieszka - opinia (1) Miło sympatycznie, bez " blachar" itepych osiłków ;) Agnieszka