Polecam wszystkim! (1) Chodze od niedawna ale jestem bardzo zadowolona szczególnie zajęcia... Martuś Krzysia - opinia (1) Chodzę na Spójnię już z 10 lat i poprostu nie wyobrażam sobie ćwiczeń w... Krzysia Polecam ! (1) Na siłownie chodziłem 2 lata i po przerwie znów się wybieram. dużo sprzętu,... WK
Oby tak dalej (1) Do Akademosa chodze od 3 miesięcy i jestem baaaardzo zadowolony. Po pierwsze... Mariusz L. Złośliwe babsko (1) Chciałem zwrócic uwage na pania sprzątającą która uwaza się za bóg wie kogo,... klijent Nuda i bez zmian (2) Pracuje za granica i bylem juz w wielu miejscach.Fakt Akademos jest dobry,... bywalec ach te promocje... (1) czerwiec - lipiec - sierpien za 150zl ??? szkoda tylko, ze od 2 lipca sie... pyza wędrowniczka AD VOCEM (1) Advocem w sprawie p. Sylwii Kaminskiej i SUPER promocyjnych karnetach... weteranka rewelacja (1) jestem bardzo zadowolana z zabiegow,ktore oferuja w baltic... katrzynaa byłoby miło, gdyby (1) Gdyby nie pare osób z obsługi klubu - to byłby wart polecenia dalej.... Aga To wielka strata dla klubu!!! (2) To wielka strata dla klubu.Brak tak profesjonalnych Instruktorek jak SYLWIA... sympatyczki klubu-jeszcze ! vvvvvv - opinia (1) Ogólnie bardzo fajnie, jednak nie polecam, a wręcz odradzam instruktorkę... vvvvvv Super klub - nowe spostrzeżenia (1) Chodze do Akademosa od trzech lat, uwazam ze klub jest czysty, przyjazny i... Nacia REWELACJA (1) polecam gorąco wszystkim! I zajecia u Lucynki i u Grazynki - dwa sympatyczne... duendechillo abakab - opinia (1) Do klubu uczęszczam co prawda nie od początku,ale wystarczająco długo,aby... abakab dla mnie bomba (1) Najlepsza siownia jaka znam. Zaczynalem tam i na pewno wroce jak przyjade w... Patryk Solinski Ogólnie ok, ale trzeba jeszcze sporo nad klubem popracować (1) Ogólnie klub zasługuje na ocenę dobrą, lecz mam kilka uwag. Po... Bea Miła atmosfera (1) Bardzo podoba mi się że na Spójni panuje miła atmosfera. Instruktorzy są... klientka Ceny... (1) Jakieś półtora roku temu chodziłem... 65zł - 10 wejść /mc 80zł kiedy i ile... Jaca ;) - opinia (1) Justyna jest najlepsza:)) ;)