wszystko pięknie ... (1) wszystko pięknie,fajny sprzęt, miła atmosfera, fachowa pomoc. jestem na TAK ! misiek CENY ? (1) Czy ktos wie gdzie dokładnie miesci sie ta siłownia i jakie sa ceny ?? Mam... Asia fajny klub (1) Kiedys chodzilam tylko na aqua areobic i nie wyobrazalam sobie siebie... becik
W końcu (1) Rewelacja !!! Jestem bardzo zadowolona z poziomu zajęć i z klimatu tam... PATI Godne uwagi!!!! (1) Uczęszczam na zajęcia z AQUA-AEROBICU do pani Yvetty od listopada. Jestem... BARBARA Fajny klub (1) Różne oceny słyszałem o tym klubie. Że snobistyczny, dla wybranych i drogi.... Robert Jak na początek działalności super i tak trzymać! (1) Rozpoczęliście tak niedawno, a już się o Was mówi (dobrze). Bardzo... Krzysztof i Aga Kinga - opinia (1) polecam to male studio modelowania sylwetki jest bardzo fajna atmosfera i co... Kinga kkk - opinia (1) Rewelacyjna siłownia duzo sprzętu, otwarta cały dzien i towarzystwo ok... kkk Super klubik!! (1) Wszystko jak nalezy. Poczawszy od rozgrzewki, skonczywszy na prysznicu:) Na... Paweł forfit (1) jeszcze nikt mnie dostrzegl we mnie przebieglosci, dzieki :)) agata polecam (1) klub istnieje nie dla zysku a dla kienta, każdy poczuje się tu swobodnie...... angela NAPRAWDĘ FAJNE ZAJĘCIA (1) Jednym z plusów Spójni jest róznorodności zajęci pod względem rodzaju ale i... Kasia super (1) jest spoko co tu więcej pisać Paulina Polecam (1) Polecam każdemu! Miła fachowa i profesjonalna kadra ! wampirella Joanna - opinia (2) Obsługa, klimat oraz rezultaty rewelacyjne .Polecam wszystkim :))) Joanna :) (1) Ogólnie klub jest naprawde fajny. Po powiększeniu sali bardzo dobrze się... kasia Lady_Evelin - opinia (1) Chodzę od niedawna na Spójnię, i stwierdzam, że Sylwia jest rewelacyjna,... Lady_Evelin SUPER!!! (1) Wspaniała atmosfera i profesjonalnie prowadzona powerjoga, choć najwieksze... Monika Super!!!! (1) Świetnie,super poziom,właściciele powiększyli salę jest teraz pełen... Asia