Re: FUSZERKA siodme niebo wilgoć
~magdusia_25@tlen.pl
(12 lat temu)
tez kupuje mieszkanie od tego developera ale na osiedlu familijnym, byłam tam oglądać teren i już powstające budynki, mój ma być do odbioru w 2014 r w lipcu. z tego co wiem oni ponoć susza mieszkanie, ale my już przygotowujemy sobie listę fachowców do wyboru na odbiór, tak samo radze tym którzy czekają właśnie na odbiór, taki ktoś z papierami i oc możne wam pomoc w odbiorze. My zamierzamy wysuszyć i wywietrzyć dodatkowo mieszkanie, zanim zaczniemy je wykańczać, dlatego zależny nam na letnim odbiorze. Deweloper daje tez instrukcje jak postępować z nowym mieszkaniem. Niestety Polak lubi oszczędzać, zawsze wie lepiej, niż inni, no i potem tak to jest. Sami czasem jesteśmy sobie winni. Moja mama ma mieszkanie na pietrze, nad brama i wilgoć i grzyb tez wyszły po ok 2 latach, a teraz znowu po ok 20. MAM PYTANIE KTO BRAŁ KREDYT PRZEZ TAX CARE? JESTEŚCIE ZADOWOLENI? A MOŻE LEPIEJ SAMEMU SIĘ POSTARAĆ O KREDYT? i jeszcze jedno, ja chce mieszkać w Baninie bo mam dość miasta, mieszkania w bloku z lat 70, sąsiadów nade mną nie rozumiejących co to cisza nocna, nie umiejących mówić dzień dobry oraz nie przyjmujących do wiadomości że w tym budynku nawet pierdnięcie słychać, nie wspominając o seksie o 2 nad ranem!
1
2