Nie do konca knajpa meksykanska (1) Bylismy tam z czworka znajomych i zamowilismy rozne meksykanske potrawy.... Kuba Mój ulubiony klub w mieście.!!! (1) Wszystko super!!! Otoczenie, wystrój, muzyka itd na prawde na poziomie.... Vegas fajna miejscówa (1) wbrew opiniom poniżej, muszę przyznać ze naprawde jest fajnie. Wystrój:... ja
nie ma żywej duszy (1) wszystko pięknie ładnie tylko dlaczego nikogo tam nie ma w sobotni wieczór o... Magda ;) (1) BARDZO DOBRA SHISHA !! Polecam !! M. milena - opinia (1) bardzo fajny klub!!!!!!!!! super fajny klub w którym można dobrze się... milena Odradzam (1) Klub jest totalną porażką pod kazdym względem, poza wystrojem. Brak szatni,... Ravvv Polecam, ale... (1) ...jest troche za drogo na ten typ lokalu. poza tym rewelacja! P nie no zróbcie coś z tą szatnią... (1) ...taka impreza jak wczoraj zdarza się naprawdę rzadko, ale ile można... j browar 0.3 za 6zł to jest zbrodnia;] (1) Poza tym klub jest bardzo oryginalny i z pewnością cena piwa odstrasza wielu... Mik BEZNADZIEJA (1) "zorganizowany" przez Siouxie10 to totalna porażka! Poczynając od braku... seba Sylwester - porażka (1) To był mój najgorszy Sylwester w życiu. Nie wróżę temu klubowi niczego... Gotti Super (1) Miła obsługa, lokal z klimatem,jeden jedyny w swoim rodzaju polecam!!! Grzybek intrygujące, wyjatkowe, switne... (1) intrygujące, wyjatkowe, switne... prezes CZAD (1) KLUB BARDZO FAJNY, PRZESTRONNY, OBSŁUGA JAK TO STUDENCI -BARDZO MILI I... KLUBOWICZKA Przeprzyjemnie (1) Niedawno bawiłam w tym lokalu i uważam, że całkiem nieźle wypada na tle... bywalczyni Są 3 rzeczy, których mi u Was brakuje... (1) ...1sza to reklama, reklama i jeszcze raz reklama. Klub nie jest... jesiotr Leśny - opinia (1) Całkiem spoko tylko obsługa przy barze troche jakby robiła łaske że w ogóle... Leśny ogólnie ok (1) klubik ma swój klimat, obsługa całkiem sympatyczna. Muza nie najgorsza, choć... andreagail brak klimatyzacji i mały parkiet (1) No to fakt,że wystrój powala. Ale klub ma bardzo mały parkiet do tańczenia... Olka