Skandal
Zamówiłem pizzę przez telefon, dostawa trwała około godziny trzydzieści (chociaż mieszkam 3ulice dalej). Zadzwoniłem do pizzerii po 30minutach - mówili, że w takim tempie dostanę pizze, osoba odbierająca telefon miała wielkie pretensję, czemu zajmuje im linię, mówiąc, żebym jeszcze trochę poczekał. Mija godzina od zamówienia - dzwonię ponownie, osoba odbierająca powiedziała, że zamówienie już wyjechało i lada chwila będzie. Mija pół godziny i w końcu jest moja szama, mimo faktu problemowego, iż kierowca przyjechał cały spocony i strasznie od niego "waliło" , a gdy czekał, aż mu zapłacę to dłubał w nosie, to postanowiłem zjeść, lecz to nie takie proste, ponieważ pizza była cała spalona (zwłaszcza spód) i nie dało się jej strawić, nie wspomnę już, że miała być polana sosem. Zjadłem jeden kawałek, lecz zrobiło mi się nie dobrze...
Jeżeli komuś zależy na swoim zdrowiu i na nerwach to polecam nie zamawiać z tej pizzerii..
Porażka...
Jeżeli komuś zależy na swoim zdrowiu i na nerwach to polecam nie zamawiać z tej pizzerii..
Porażka...