naprawa w ramach gwarancji (2) tragedia, musiałam sprawę oddać do inspekcji handlowej. W ciągu 5 dni... Mama Polecam - zdeterminowanym i cierpliwym (1) Kupiłam Wigry 7 w Internecie. Pomimo, że w karcie gwarancyjnej była pieczątka... rowerzystka Tragedia (1) Byłem w tym serwisie dwa razy. Gdyby nie to, że mieszkam blisko, nigdy bym z... winters
Nie polecam (1) Generalnie wszystko już chyba zostało opisane, ale po prostu nie mogę... Klient masakra (1) Chcialam kupic licznik rowerowy. Pan byl bardzo niemily, podal mi dwa... Alicja tragedia (1) Po krótkich poszukiwaniach znalazłem ten sklep, ale strasznie mnie zawiódł.... eanamo Naprawa gwrancyjna Romet (1) Przyjechałem z tak mi się wydawało zepsutym suportem, jednak Pan stwierdził,... Luigi Ten sklep to tragedia. (1) Mieszkam całkiem blisko tego sklepu i zdarzyło mi się wstąpić do niego dwa... Kac kiepsko (1) Kupiłam rower na gwarancji, pan z obsługi nie dość, że nie chciał naprawić... xyz Leszel .S - opinia (1) Polecam dobry serwis Leszel .S Polecam (1) Polecam jest dobrze zbychsz fatalna obsługa - nie polecam (1) Fatalna obsługa, sprzedawca (chyba właściciel) wprowadza w błąd nierzetelnymi... otgees dla ludzi o mocnych nerwach (1) sklepik jak sklepik, detke mozna kupic. Sprzedawca niedorobiony, serwis... Wyhu Darek - opinia (1) ogólnie dobrze Darek