Skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

Praca w domu - Stała lub dodatkowa
cena 1 680 PLN
opis ogłoszenia
Witam! Dziękujemy za zainteresowanie naszym ogłoszeniem. Pracuj w domu. Aktualne cały kraj. Składanie długopisów to prosta praca manualna, którą może wykonać każdy. Nie potrzeba tutaj żadnego specjalnego wykształcenia, umiejętności czy specjalistycznego sprzętu. Pracując przy długopisach można bardzo dobrze zarobić, nawet 0,75 zł. za 1 sztukę w zależności od rodzaju długopisu. Towar będą Państwo mogli zamawiać w ilościach jakie potrzebujecie, będą Państwo mogli wybrać rodzaj długopisów do składania lub zająć się kilkoma rodzajami. Pracując w domu mogą Państwo zarobić od 1680 - 2800 zł miesięcznie. Pracę można przerwać w dowolnym momencie bez ponoszenia żadnych konsekwencji. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie do nas zgłoszenia pisemnego listem zwykłym lub poleconym na adres: Smart skr. poczt. 3 Warszawska 34 62-300 Września które powinno zawierać: - imię i nazwisko - dokładny adres zamieszkania wraz z kodem pocztowym - zaadresowaną do siebie kopertę zwrotną + dwa znaczki pocztowe za 2,35 zł (luzem) - numer telefonu lub adres e-mail. Po otrzymaniu zgłoszenia wyślemy do Państwa szczegółową ofertę oraz materiały zgłoszeniowe. Pozdrawiamy. Smart.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 47

Re: Skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

Jestem zinteresowana chlupnictwem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ta oferta jest ktualna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: skladanie dlugopisow. oszustwo? prosze o pomoc

Witam co to za firma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukając pracy chałupniczej znalazłam ogłoszenie na stronie: pracewdomu@interia.pl. Po wysłaniu wiadomości, że jestem zainteresowana przedstawioną ofertą dostałam odpowiedź. Sęk w tym, iż życzą sobie 27 zł jako wpłata w celu dostarczenia towaru. Chciałabym żeby ktoś kto miał związek z taką oto firmą : U.I.H "Fionex" ul. Powstańców Śląskich 131/14. 53- 317- Wrocław. dał znać czy to uczciwa firma.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 7

A można na miary na tą firmę w której pracowała pani znajoma

Ludzie litosci ja rozumiem ze jest ciezko kazdy grosz sie liczy ale czy wy naprawde jestescie az tak naiwni ze wierzycie w cuda,kazdy myślący,zaznaczam myslacy czlowiek zorientuje sie ze to lichwa...Typu daj na tace a otrzymasz pomoc....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Henry
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam panstwa i czytalem wasze wypowiedzi na te tematy pracy chalupniczej w domu , ja jestem mlodym chlopakiem niepelnosprawnym z mazowsz ktury zostal oszukany przez kilka firm w polsce w sprawie pracy chalupniczej przy produkcji birzuteji recznie robionej wyudzil odenmie ponad 5700 tysiaca zloty i nie dal zadnej pracy w domu wlasnie pracy chalupniczej wlasnie ponad rok czasu bylem oszukiwany przez kilka firm w polsce wlasnie , osoby niepelnosprawne musza bardzo uwazac na takich oszustow dajacych prace chalupnicza dla osob niepelnosprawnych w polsce calej , ja mlody chlopaka z mazowsza szukam pracy chalupniczej od reki moge wykomywac w domu sam przy skladaniu birzuteji i innych prac chalupniczych przez osoby niepelnosprawne w polsce , jestem z mazowsza gmina sulejowek , ul . szklarniowa .. osoby niepelnosprawne mogace jm polscjc jakas prace chalupnicza wykonywania pracy chalupniczej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam.przepraszam ze piszetak wczesnie.czy ta kobieta co jej znajoma pracoxala chalupniczo to moze dala jakis kontakt do tej firmy?mam roczne dziecko I jest ciezko bo jestem po udarze I normalnej pracy podjac nie moge.szukam wiec jakiejs alternatywy.

do kan prosze o adres uczciwej firmy składanie długopisow czy sa jeszcze ludzie uczciwi z gory dziekuje i czekam moj meil jolakristan@gmail.com

jezeli mozna to prosze o kontakt p Patrycjo składanie dlugopisów bede wdzieczna za info jolakristan@gmail.com

Mogła by mi pani wyslac namiaryna te uczciwą firme adres email na mój adres klaudiawaligora@interia.pl

Taka praca to czysty wyzysk. Najczęściej trzeba zapłacić jeszcze za materiały "instruktażowe" czyli kartkę papieru z instrukcją złożenia takiego długopisu. Praca jest katorżnicza, żmudna i za marne grosze...
Już lepiej zainteresować się np. zarobkiem na Instagram lub na Facebooku, gdzie faktycznie można sprzedawać lub promować to, na czym sie znamy i zarabiać na reklamach. Tutaj przykładowy poradnik http://make-cash.pl/prosta-metoda-jak-krok-po-kroku-zarabia%C4%87-nawet-50-dziennie-na-instagramie-t29469/
Po co robić w domu takie rzeczy jak składanie długopisów, skoro wystarczy podstawowa umiejętność obsługi komputera? Pieniądz z czasem będzie lepszy z Instagrama lub innych profili w sieciach społecznościowych, a na długopisach stawka jest sztywna i bez możliwości zarobienia większej ilości kasy. No i firma zawsze może się zwinąć :|
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mozna prosic o namiary do tej firmy z dlugopisami co placi uczciwie ?

Re: SKLADANIE DLUGOPISOW. OSZUSTWO? PROSZE O POMOC

Witam czy ma ktoś namiary na uczciwą firmę składania długopisów, proszę o kontakt mój email.(Ireneusz.warzocha1991@wp.pl)

Jeżeli ktoś poszukuje pracy w internecie polecam stronę http://iemoney.club/2237545544858/, można zarobić nawet 150 dolarów dziennie, sprawdzone.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oferta pożyczki,

Czy potrzebujesz prywatnych lub biznesowych pożyczek o oprocentowaniu 2,5% na różne cele? Jeśli tak; Skontaktuj się z nami, podając poniższe szczegóły, biorąc pod uwagę, że rozdajemy od 20 000 USDUSD do 10 milionów USD, w razie zainteresowania prosimy o kontakt poprzez e-mail: olgaeralta@gmail.com
Pełne imię i nazwisko:
Wymagana kwota:
Trwanie:
Kraj:
Stan:
Nr komórki:
Seks:
olgaeralta@gmail.com

Z poważaniem
Pani, Tracy Smith.

Re: SKLADANIE DLUGOPISOW. OSZUSTWO? PROSZE O POMOC

Dzień dobry na jakiej stronie pani znajoma pracowała mogła by pani się dowiedzieć i podesłać mi link

skoro twoja znajoma zna taka firme to dlaczego je jnie zapytasz? Cos sciemniasz

Witam mam Pytanie jakie kryteria trzeba spełnić by dostać tą Pracę ?jestem zainteresowany Pracą

Inne tematy z forum

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej (38 odpowiedzi)

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej. O co was pytali pracodawcy i jak...

praca w call center (26 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...