Sklep „FashionBaby” Zaspa-był ktoś ?

Był ktoś w tym sklepie,jakie ceny,ciuszki ?
Wybieram się od jakiegoś czasu ale jakoś ciągle mi nie po drodze,warto się wybrać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sklep „FashionBaby” Zaspa-był ktoś ?

przyłączam się do pytania. Widziałam ogłoszenie i się zastanawiam czy sie wybrać

Ja znalazłam przypadkiem teraz na "DLA DZIECI" a wcześniej widziałam w windzie i nie zwróciłam aż tak uwagi ;)

A gdzie to jest?

Na Jana Pawła w bloku Inpro.
Ja przechodziłam ale było już zamknięte.

ja tam zagladam, przemila obsluga no Pan jest bardzo mily, ciuszki wyprasowane , na wieszaczkach i rozmiarami porobione super, uwazam, ceny ok, kupilam sukieneczke za 17 zł swiąteczna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to twn sklep...Bylam tam zaraz po otwarciu,ciuchy to z 5 sztuk na krzyz...Pan faktycznie mily,obiecal dostawe,ale jak poszlam po 2 tyg to nadal nic...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecem ! powinno byc wiecej tego rodzaju sklepików . Nikomu dzis sie nie przelewa, a ciuszki są bardzo dobrej jakosci i co ważne ceny niskie...Pan zadbał o kacik dla babelków , to miłe :) Mama może spokojnie obejrzeć ubranka, a dziecko nie nudzi sie wtym czasie:)

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...