Sklep z ciuchami i innymi rzeczami dla dzieci w CH CHROBRY na ul. Hallera

Hej obecne i przyszłe Mamy :)
Pozwalam sobie tutaj, jako uczestniczka forum od dłuższego czasu, dać znać, że od zeszłego tygodnia jest otwarty nowy sklep z ciuszkami dla dzieci, podobno nieźle zaopatrzony od wyprawki do szpitala, po ciuszki dla kilka-latków. Znajduje się on w Centrum Handlowym CHROBRY na ul. Hallera.
Nie byłam tam - na razie nie mam takiej potrzeby, ale znajoma mi powiedziała, a że ja na "rodzince" też czasem coś napiszę, więc sprzedaję info dalej :)
Jak któraś z Was Kochane będzie w tym sklepie, niech napisze co myśli o cenach i asortymencie, by inne z Was wiedziały czego można się spodziewać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sklep z ciuchami i innymi rzeczami dla dzieci w CH CHROBRY na ul. Hallera

Czy któraś z Mam już tam była i może nam coś o cenach i asortymencie powiedzieć?

nie wiem czy to ten o którym myślę, czy otworzyli jakiś kolejny-nowy? (wejście po prawej-najbliżej Baltrade, prosto i po prawej stronie jakoś pod koniec tej alejki jest sklep z ubrankami)

byliśmy chyba ze 2 tygodnie temu - fajne ciuszki angielskich firm, w znośnych cenach :P dla maleństw i trochę większych dzieci - patrzyliśmy na fajny sweterek Next dla 2 latka :) kosztował coś 30-40zł :P w każdym razie mniej jak 50 ;)

No to my byłyśmy i nie mogłyśmy takowego sklepu znaleźć:(

dopytałam się, box nr 73, tyle wiem :)

są tylko dwa sklepy z ubrankami

Marta, może te babki nas wprowadziły w błąd, z tego opisu wyżej to powinno być w ciągu tam gdzie kupiłam portfel. Może męża naciągnę w sobotę to sprawdzimy :)

Byłam, ale oczywiście szukałam boksu 63 a nie 73 :)

A ja wczoraj byłam w tym centrum za płaszczykiem dla siebie, i przy okazji rzuciłam okiem za tym sklepem :D
na cenach się nie znam :/ dzieci jeszcze nie mam - więc trudno mi coś powiedzieć w tej kwestii:/
ogólnie samo centrum się zmieniło od lipca kiedy ostatni raz tam byłam i dobudowali nowe "skrzydło" i ten sklep jest właśnie w tym nowym ciągu, na końcu przy drzwiach :) sklep nazywa się "ciuszki dla zosi i janka" czy coś w ten deseń ;P
są tam ciuszki od niemowlaczków do 160cm :) czyli większych dzieci :)
są też kołderki do wózków, łóżeczek czy różki, butelki, ale ze względu na małą powierzchnię boxu nie ma wanienek czy wózków ;)
ha!! jest huśtawka w której siedzi wieeeelki miś, więc zapytałam Pani czy to na sprzedaż czy tylko jako dekoracja - też na sprzedaż ;P
kurtki i kombinezony zimowe są minus 20% albo i więcej - nie dokładnie pamiętam :/
starałam się jak najwięcej ogarnąć :P ale mi, osobie nie mającej dzieci trudno było się rozglądać po wszystkim jak wzrok się zatrzymywał na tych najmniejszych śpioszkach, kaftanikach i pajacykach.... ach... :D

bo ogólnie centrum jakieś takie martwe póki co :/ ani małej czarnej na wesele ani płaszczyka nie znalazłam :/

Ta.., ale gdzie tam Next?.

musiałam użyć google by wiedzieć co to "next" :P
chodzi o jakąś firmę odzieżową tak? bo raczej nie komputerową :P
Widzisz nie znam się, więc nie wiem jak odpowiedzieć na Twoje pytanie :/

Słoneczko ja nie wiem czy cię w takim razie uświadamiać co to Next, bo to grozi wiecznie pustym portfelem, ale co tam:)
Tu dla dziewczynek http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/1/.

Wydaje mi się, że ta forumka, która pisała o tym sweterku Next, myślała o innym boxie, bo ten 73 to na Next nie wygląda.

W sarej częsci (bo po rozbudowie jeszcze tam nie byłam) był sklepik z ubraniami dla dzieci z Anglii. Może był i Next, ale widziałam głównie Primark. Niezbyt duży wybór tam był.

To w takim razie przenieśli ten sklep z Jana Pawła II ( z zielonych groszkowych bloków), bo właśnie tamten nazywał się "Ubranka dla Zosi i Janka". Jeżeli kobitka faktycznie przeniosła ten sklep a nie zmieniła cen to masakra :( bo jak był na Jana Pawla II to jak dla mnie ceny z kosmosu miała :(

dokładnie - chodziło chyba o sklep w starej części - ale on jest chyba po lewej stronie tego przejścia. Nexta też widziałam

Sklep "Ubranka dla zosi i janka" w chrobrym i na jana pawłaII to jedna właścicielka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...