Sklep z rowerami w Gdyni (lub okolicach)

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Bry wszystkim :)
Szukam jakiegoś sklepu z rowerami, ale nie takimi markowymi, z bajerami, za tysiaka :)

Szukałem czegoś w sklepie przy hali targowej oraz w Realu. Niby jakiś wybór jest, ale nie ten rozmiar :/ Wszystkie nieco za małe, a facetowi z ponad 185 ciężko znaleźć w niewielkiej cenie coś pasującego. A do sporadycznej jazdy szkoda mi wywalać więcej jak 500 złotych.

Zna ktoś inne podobne sklepy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Sklep z rowerami w Gdyni (lub okolicach)

a może kupić używany?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę że warto zajrzeć do sklepów rowerowych (np. Żuchliński - z dużym wyborem, Cyklo lub Sportland - patrz: google)... może będą mieli coś w zakresie 500zł, choć średnio w to wierzę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po której stronie hali szukałeś? Koło baru Atut są firany a obok buty tuż obok ciut dalej za totkiem - za rogiem jest cały koreański magazyn z nówka rowerami w dobrej cenie.

za 500 zł to chyba siodełko ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Kocio - dokładnie to ten na rogu, zaraz na przeciw hali obok budynku PKP Cargo.
B1one - akurat mieli tam ciekawe modele już od 320-380 zeta. Wiem, że liche, na tanich materiałach, ale mi nie potrzeba lepszych :) Rower będzie potrzebny sporadycznie na wypady z aparatem, ewentualnie na jazdę do pracy - zatem jaki jest sens wywalania większej kasy?

Używane...może. Ale problem z rozmiarem. Żaden z oferentów nie podaje rozmiaru ramy :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może jakiś używany holender? We Wrzeszczu bodajże jest sklep z takimi, nigdy tam nie zaglądałem, ale tytuł wygląda zachęcająco dla takich użytkowników, jak Ty ;)

daj sobie spokój z tym rowerem a kasę przepuść na jakiejś imprezie. Przynajmniej będzie z tego trochę zabawy której kupując rower za 300 zł na pewno nie doświadczysz :P

p.s. za 500 zeta można czasami trafić bardzo fajny używany sprzęt retro.
Tyle ze trzeba polować na okazje mieć jakieś pojęcie na temat rowerów, i no i umieć jeszcze taki rower doprowadzić do porządku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...