Jest dobrze. (1) Sklep jest dobrze widoczny z ulicy. Asortyment mają duży, ale w 3mieście są... Filip Jest OK. (1) Sklep jest ładny wewnątrz. Instrumenty są wyregulowane. Ceny stanowczo za... Filip Super (1) Obsługa bardzo miła. Ogólnie sklep nie do końca na 6 bo nie ma paru marek... Filip
Inne sklepy (1) Myśle że najlepszym sposobem na ocene jest przejść sie do innych sklepow... Mlody Wiele razy (1) Na tle innych sklepów - Pro - nic więcej... Dany Świetny salon (1) Świetny wybór. Jak czegoś brak sprowadzą. Obowiązkowa przystań dla miłośników... Tomek RNR Gdańsk - THE BEST (1) Najlepszy sklep w 3mieście, zawodowy sprzęt światowej klasy. Marshall,... Stały Klient Masakra . (4) Byłam tam dzisiaj, żeby wymienić struny w gitarze akustycznej - wydawało mi... Asia . chyba najlepsi... (1) myślę że w trójmieście nie ma lepszego sklepu. owszem są braki w markowym... kostuch Słaba obsługa (2) Sporo sprzętu ale obsługa mizerna (czekałem 10 minut i nikt do mnie nie... Tomek bardzo duży asortyment (1) dobre ceny, doradcy o dużej wiedzy, gra fajna muzyka - bardzo dobra atmosfera... patapon Przemiła obsługa, fachowa pomoc. (1) Kupiłem tu ostatnio gitarę klasyczną 3/4 dla córki. Sprawdzałem takie gitarki... Wojtek Jakubowski brakuje takich firm (1) z takim zaangażowaniem.polecam sprzet. dobre ceny kupujący Zdecydowanie polecam! (1) Kolejne zakupy i kolejne zadowolenie. Najlepszy sklep w 3mieście! Polecam... Krzysiek Polecam wszystkim (1) W sklepie czasami jest sporo osób a to za sprawą dobrego towaru i... Jacek Zniesmaczona (2) Nieprofesjonalna, nieuprzejma obsługa. Nie polecam robienia zakupów w tym... Alexja rzetelna firma, (1) szeroki asortyment, krótki czas oczekiwania, a co najważniejsze, bardzo... przemo Tragedia (2) Obsługa niemiła i nieprofesjonalna. Przy tak prostej wydawałoby się czynności... Rozczarowany klient Bardzo dobry sklep. (2) Kupiłem tam 2 dni temu gitarę elektryczną, i muszę powiedzieć że jest bardzo... Filip wszystko w porządku (1) od kilku lat jestem klientem tego sklepu i nigdy nie miałam powodów do... ania