Wspaniały sklep z pasją!!! (1) Bardzo miła obsługa, indywidualne podejście do klienta, sprzęt i płyty w... Anna Fachowa obsługa (1) Polecam z uwagi na sympatyczną, fachową obsługę i przystępną cenę. Rzecz... Czarek Polecam wszystkim winylowym ortodoxom! (1) Jest to niezwykły sklep pod wieloma względami - zaskakuje dość mała... Marta
Byłam . (1) Byłam, większość fantów obecnie trzeba zamawiać, ale cenowo niektóre rzeczy... Storm Kolekcjonerski raj (1) Niesamowity klimat, pasjonujące dyskusje o muzyce z panem andrzejem (ogromna... Jacek Najlepszy sklep winylowy w jakim byłem! (1) Polecam wszystkim miłośnikom winyli!!! Jeśli brakuje Ci jakiejś płyty do... Mario Fatalna, wręcz dramatyczna obsługa (3) Sprzedawcy traktują klienta jak intruza. Na pytania odpowiadają nieuprzejmie,... Uberschall Szybki Riff (1) Co prawda nie było mojej upatrzonej gitary, ale zamówiłam ją ze wzmacniaczem,... Gitarzystka z Gdyni Łatwo się zrazić do zakupu (2) Odwiedziłem sklep w poszukiwaniu gitary basowej do 2tys, Niestety nie było... Daniel Pozytywnie zaskoczony (1) Byłem w ostatnim czasie w salonie, a tam sporo się zmieniło. Doradza bardzo... Tomasz Arpav WinylFan (2) Byla to moja 1sza wizyta w WinylFanie i musze przyznac ze jestem mile... Meloman Całkowicie obiektywna opinia :) (1) Witam, odwiedziłem dziś sklep 2014-11-26 Zostałem naprawde fachowo obsłużono,... Barteeeeek Super sklep! (1) Przyszedłem do sklepu wybrać kolejną już gitarę elektryczną wraz z piecem... Strzygoń Zakup Nagłośnienia (2) Potrzebowałem nagłośnienia do klubu...pracownik po godzinach podjechał do... Saber Świetny sklep (1) Gama to profesjonalny i rewelacyjny sklep muzyczny. Posiadają szeroki... Kamil chamstwo !!!!! (7) kupiłem u nnich gitare epiphone les paul standard eb w krakowie .sprzedali mi... stracony klient Bardzo dobry sklep! (1) Do sklepu chodzę prawie co miesiąc, więc mogę o nim dużo powiedzieć. Obsługa... Klaudia RNR w Gdańsk Manhattan (1) Byłem dziś po raz pierwszy i jest bardzo ok.Obsluga , sprzęt i reszta się... Mandaryn super (1) bardzo dobra obsługa miła i ogromna wiedza na temat instrumentów i nagłośnienia Mariusz Falkowski Krętacze (3) Kupiłem (u nich w Warszawie) trzy dni temu studyjny subwoofer z uszkodzonym... Rafał