polecam (1) porosiłem o wymiane strun. Mimo,że sklepy nie świadcza takich usług, struny... Romek Kredek - opinia (1) Genialny sklep. Obsługa bardzo przyjazna i fachowa. Pan kierownik pierwsza... Kredek Polecam ten sklep!!!!! (1) Jestem stałym klientem i nie mam zamiaru tego zmieniać. Obsługa super. W... Waldemar B.
Najlepszy sklep w Trójmiescie (1) Świetny sklep, bardzo dobra obsługa oraz wybór instrumentów jakim nie mogą... Cyprian ...!!! (1) Witam, byłem ostatnio w sklepie w Gemini i testowałem gitarę basową gdyż... Niun Polecam (2) Polecam, bardzo dobra, profesjonalna obsługa. Violo Drogi sklep (1) Jest to jeden z droższych sklepów z płytami. Fajnie, że jest dużo płyt, kaset... Kamilek Nawet spoko sklep (1) Jak na sklep z instrumentami obsługa jest bardzo miła i pomocna. Nie jest tu... Kamilek Polecam! (1) Wzorowe dbanie o klienta, miła obsługa. Bart bardzo polecam:) (1) Korzystałam z oferty sklepu zarówno w Szczecinie jak i w Gdańsku. W obu... Efka miła obsługa (1) W zeszłą sobotę wraz z mężem robiłam zakupy w tym sklepie. BARDZO spodobała... Renata Klich POTRAFIĄ ZAŁATWIĆ PŁYTY KTÓRE W INNYCH SKLEPACH SĄ NIEDOSTĘPNE (1) FACHOWA,SPRAWNA OBSŁUGA KLIENTA - SPRZEDAWCY NAPRAWDE WIEDZA O CO CHODZI W... SEXIPLEXI Takich sklepów więcej !!! !!! !!! (1) Rewelacja !!! Obsługa znakomita, profesjonalizm na każdym kroku. Elżbieta Dobry sklep (1) Polecam!!! Dobry sklep z dobrym asortymentem płyt CD, DVD. Fajne ceny. Nie... Azrael Moja opinia (1) mila i rzetelna obsługa, klient jest traktowany w sposób wyjątkowo miły,... Enrice don Penzol