Magda - opinia (1) Wspanialy sklep z super obsluga!!:))Pani Joasia doklada wszelkich staran aby... Magda rafal - opinia (1) Rewelacyjny sklep, dzisiaj zamawiasz dzisiaj dostarczają. Ceny... rafal Ewa - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z usług ZooExpress Ewa
AB - opinia (1) Szybko. Tanio. Bez problemu. Dostawa za pomocą zoo ekspres trójmiasto AB Beata - opinia (1) Dostawa szybka. Karmy w dobrych cenach . Beata Wojciech - opinia (1) Polecam najlepszy sklep i kompetentna obsługa Wojciech Ewa - opinia (1) Szybko profesjonalnie wszystko ok . Polecam Ewa Nastia - opinia (1) Mój ulubiony sklep. Dzięki za cudowną obsługę :) Nastia Agnieszka - opinia (1) Drapak Typu Luxor 2 wykonany solidnie, bardzo profesjonalnie, łatwy do... Agnieszka Zdzisława Przybysz - opinia (1) Szybko ,sprawnie bez zbędnych formalności! Dziękuję! Zdzisława Przybysz Ewa Żynda - opinia (1) od pewnego czasu korzystam z zaopatrzenia dla mojego shitzu w Zooeksprex i... Ewa Żynda Krycha - opinia (2) Jeden z lepszych sklepów na Przymorzu. Asortyment może nie jest bardzo duży... Krycha Super podejście do zwierząt (2) Sklep jest dobrze zaopatrzony, a obsługa miła i widać, że znająca się na... Justyna Kasia - opinia (1) ulubiony ! stworzony z pasją. dla psiaka i każdego innego zwierzaka, pomocna... Kasia Marta - opinia (1) Wszystko jak należy. Duży wybór produktów. Ceny bardzo dobre. Kurier... Marta Marcin - opinia (1) Sklep zoologiczny Gdynia ul. Chylońska 28 jest to powierzchniowo mały sklep... Marcin Piotr - opinia (1) Polecam. Dostawa szybka. Karmy w dobrych cenach i renomowanych producentów Piotr Meg - opinia (1) Świetna opcja dostawy tego samego dnia na terenie Trojmiasta Meg justyna z gdańska - opinia (1) Najlepszy sklep dla zwierząt! Bardzo dobra obsługa, kurierzy zawsze mili,... justyna z gdańska Bo - opinia (1) Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcami zawsze można liczyć na pomoc merytoryczną Bo