Anna - opinia (1) Obsługa przemiła, dostałam gratis do zamówienia. Karma z dobrym składem... Anna Basia - opinia (1) Bardzo dobra, kompetentna obsługa i dobre ceny. Polecam :) Basia Karola - opinia (1) brak informacji, że za ponowną próbę doręczenia naliczana jest opłata 12 zł... Karola
Katarzyna Wilk - opinia (1) Nazwa firmy najlepiej mowi za siebie. Zrezygnowalam z innej platformy na... Katarzyna Wilk Marcin B - opinia (1) Polecam sklep dobrze wyposażony, miła obsługa, świetna Pani Kierownik. Dobry CSR Marcin B Ola - opinia (1) Często korzystam z dostawy na terenie trojmiasta - super ułatwienie w nagłych... Ola piotr - opinia (1) Super sklep. Zamówienie realizowane następnego dnia z dostawą do domu. Polecam piotr Magda - opinia (1) Wspanialy sklep z super obsluga!!:))Pani Joasia doklada wszelkich staran aby... Magda rafal - opinia (1) Rewelacyjny sklep, dzisiaj zamawiasz dzisiaj dostarczają. Ceny... rafal Ewa - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z usług ZooExpress Ewa AB - opinia (1) Szybko. Tanio. Bez problemu. Dostawa za pomocą zoo ekspres trójmiasto AB Beata - opinia (1) Dostawa szybka. Karmy w dobrych cenach . Beata Wojciech - opinia (1) Polecam najlepszy sklep i kompetentna obsługa Wojciech Ewa - opinia (1) Szybko profesjonalnie wszystko ok . Polecam Ewa Nastia - opinia (1) Mój ulubiony sklep. Dzięki za cudowną obsługę :) Nastia Agnieszka - opinia (1) Drapak Typu Luxor 2 wykonany solidnie, bardzo profesjonalnie, łatwy do... Agnieszka Zdzisława Przybysz - opinia (1) Szybko ,sprawnie bez zbędnych formalności! Dziękuję! Zdzisława Przybysz Ewa Żynda - opinia (1) od pewnego czasu korzystam z zaopatrzenia dla mojego shitzu w Zooeksprex i... Ewa Żynda Krycha - opinia (2) Jeden z lepszych sklepów na Przymorzu. Asortyment może nie jest bardzo duży... Krycha Super podejście do zwierząt (2) Sklep jest dobrze zaopatrzony, a obsługa miła i widać, że znająca się na... Justyna